goede keuzemogelijkheden en snelle levering
Lang moeten zoeken naar wat ik zocht, maar toe ik veiligheidssloten.nl eenmaal gevonden en (telefonisch) gesproken had was de bestelling snel geplaatst en binnen een dag naar tevredenheid geleverd.
Bestelling bijzonder snel verstuurd en ontvangen.
Zie onderwerp. Niks aan toe te voegen. Gewoon top geregeld.
Makkelijk te bestellen op de overzichtelijke webshop, snel geleverd, en ben erg blij met de platte sleutels,eindelijk geen scherpe tandjes Dus ik ben erg tevreden.
Soms is het echt vermeldenswaardig dat service bovenverwachting goed is. Sloten vervangen is, tenzij het je beroep is, niet iets dat je dagelijks doet en tegelijk als je het goed wilt doen kan het best wat geld kosten in ons geval net geen EUR. 700,00 voor een aantal kwaliteits-cilinders. Lang verhaal kort, men levert geduldig zeer heldere uitleg over de mogelijkheden en verschillen en geeft met net zoveel geduld en positieve energie antwoord op je vragen achteraf of tijdens het bestel proces. Men is kritisch op hetgeen ze verkopen. (het juiste product matched met de uitdaging die je hebt.) Een gespecialiseerd bedrijf dus dat hoewel online wel ouderwets bereikbaar is en ook echt terugbelt als ze dat beloven. Zeker aanbevolen!
Om een juist cilinderslot te bestellen wordt een handig en duidelijk overzicht aangeboden. Snelle levering. Ben erg tevreden. Aanrader.
Super snel en lekker via de brievenbus dus je hoeft er niet voor thuis te blijven top
alles perfect verlopen
Ik had bij de bouwmarkt een veiligheidsslot gekocht. Uiteindelijk wilde ik toch een extra cillinder en wat extra sleutels. De foto van de safetycard was voldoende om precies de goede cilinder en sleutel te bestellen. Makkelijk, en ook nog snel geleverd. top!
Hoe advies gekregen bij maken keuze. Makkelijk bestel proces en zeer vlotte levering. Enige nadeel; geen nieuwe vastzet schroeven voor cilinders.
Eerst verkeerde maat sloten besteld door verkeerd gemeten te hebben. De gewijzigde bestelling was er binnen 1 dag.
Per mail snel een reactie (binnen een werkdag) tevens goed advies gekregen. Zeer tevreden met de nieuwe M&C cilinders i.c.m. met ons bestaande deurbeslag.
Goed verlopen contact!
Netjes geleverd en goede kwaliteit.
De zending was onderweg beschadigd waardoor één deurschild bekrast was. Dit is keurig netjes opnieuw nagestuurd.
Groot assortiment Snelle levering Goede informatie Betrouwbaar
Jaren geleden al eens online een NEMEF veiligheidsslot besteld. Gisterochtend een extra veiligheidsslot d.m.v. certificaatcode pas bijbesteld. En vanochtend (dus echt de volgende dag!) Geleverd met Post.nl. Slot werkt met bestaande sleutels. Uitstekende snelle service. Zeer tevreden. Prima duidelijke website met mogelijkheid om vragen te stellen.
Pragmatisch meedenken, goede service, reageren snel, vriendelijk te woord aan de telefoon.
Reserve sleutels bijbestellen is erg eenvoudig met de online service.
Compleet en op afgesproken moment geleverd. Prima service
In eerste instantie waren er verkeerde cilindersloten geleverd. Ikzelf had een model veiligheid beslag gekocht waar ik achteraf niet blij mee was. Oplossing: naar Rotterdam gereden en alles is perfect omgeruild en als service werd er nog een spuitbus speciale slotspray toegestuurd. Echt TOP, een aanrader dit bedrijf.
Lang heb ik gezocht naar een sleutel- en slotenmaker die op sleutel merk en sleutelnummer in no time een kloppende combinatis kan leveren. Ik kan veiligheids-sloten.nl op basis van persoonlijke ervaring van harte aanbevelen. Chapeau heren!
15 Schulpplein
Rotterdam 3087 NA