Een extra sleutel besteld,maar was iets fout gegaan bij leveracier met de sleutel( die paste niet). Contact gezocht via mail en probleem uitgelegd. Meteen reactie via mail terug gehad. Werd meteen nieuwe sleutel besteld. Was geen enkel probleem. Ook verder netjes op de hoogte gehouden via Email over het verloop van de bestelling. Heb nu inmiddels een goed werkende sleutel. Ben zeer tevreden. Ik zeg: TOP SERVICE.
Prima product
Een goed product. Een min punt er zit geen instructies bij.
Na een telefoontje met de leverancier, werden het slot en de accessoires vlot geleverd. Prima slot Prima veiligheidsbeslag, Blij met dit alles
Makkelijk bestelt, goed verpakt en snel geleverd
Cilinders compleet volgens afspraak geleverd
Mijn sloten op de website uitgezocht, besteld en (extra)betaald voor levering de volgende dag. Was binnen een dag verzonden, maar helaas kon de pakketbezorger pas drie dagen later langskomen. Dan was de standaardbezorging waarschijnlijk beter geweest. Wel kwam direct en correct antwoord van de website op mijn vragen over de levering.
Het advies was gericht op doeltreffendheid, waarbij met name gelet werd op de prijs.
Men checkte heel goed of ik inderdaad het juiste product besteld heb. Prima service!
Duidelijke website, makkelijk bestellen, helder over aantal gelijksluitende sleutels mooie prijs en soepele afhandeling
Vanwege de kerstdagen en lockdown een wat verlate levering, maar ben zeer tevreden over geleverde producten.
Alles ok. Fijne cylinders, mooie sleutels.
Snelle levering en veel keuze
Goede cylinders voor een mooie prijs en snel geleverd.
Snel in huis
Om de nieuwe schuifpui en voordeur gelijksluitend te maken was ik op zoek naar degelijke nieuwe cilinders, gelijksluitend, met verschillende maten én een knop aan de binnenkant. In de eerste instantie gaf dit op een andere website gelijk problemen, zij hadden maar zeer beperkt keus en de knop was moeilijk gedoe. Op deze website kan je alles verzinnen wat je wilt en was het nog in voorraad ook. Dinsdagavond besteld woensdagavond zaten de sloten er al in, fantastisch! Let wel op dat nieuwe sloten een tijdje nodig hebben om in te werken op de sleutel, de 2 keersloten die ik uitkoos van M&C Minos deden zelfs met 2 maal slotolie flink moeilijk om de sleutel eruit te krijgen. Inmiddels loopt het mechaniek al wat soepeler. Daarnaast was het een beetje een gedoe om de maatvoering uit te vogelen, maar 3 x meten en goed kijken naar de duidelijke tekening voor je besteld bespaard je een boel gedoe en in mijn geval kwam hun maatvoering inderdaad mooier uit met het beslag. Absolute aanrader!
En der reparatie ook snel
Voldoende informatie op de site. Hiermee kun je als leek toch de juiste sloten bestellen. De sloten werden uiteindelijk eerder dan verwacht geleverd.
Duidelijke website, goede communicatie, snelle levering. Een verkeerde bestelling kon probleemloos worden omgeruild.
aaaa
Heb over het algemeen goede ervaringen met de Dom cilinders. Heb in het verleden andere merken cilinders gebruikt, die na verloop van een aantal jaren, slechter gingen functioneren. Met name eigen merk cilinders van de grote hang- en sluitwerk leveranciers in Nederland en doe het zelf winkels. Niet doen, als je wilt genieten van meerdere jaren probleemloos werkende cilinders. PS. Geen enkele cilinder is bestand tegen zandkorrels. Veel nieuwbouw woningen hebben hier last van. Vervang deze cilinders na 3 jaar voor DOM cilinders, dan heb je geen last meer van de zandvlagen en zand in je cilinder.
Snelle en stipte levering. Hebben gewoon wat je zoekt.
Prima materiaal en dienstverlening! Ook toen iets niet paste (door eigen schuld), ben ik snel en vakkundig geholpen en is er kosteloos een vervangend slot geleverd.
Snelle levering snelle afwikkeling van retour zending
Wacht nu nog op terugbetaling of afmelding AfterPay
15 Schulpplein
Rotterdam 3087 NA