Goede site, makkelijk te bestellen,snel verstuurd, goed slot, duidelijke maatvoering slot en een goede prijs
Ik heb wel een opmerking, dat is: Ik vind het vreemd dat een sleutel van een huis adres per post gestuurd wordt. Ik zou dat aangetekend versturen. als post nl het pakketje kwijt raak en in verkeerde handen komt dan staat ons adres er wel op.
Top product
Ik had abusievelijk een verkeerd slot besteld. Ik heb het gratis kunnen terugsturen en daarna werd mij het goede slot gratis gestuurd. Top
3 Nemef NF4 cilinderslot in verschillende maten besteld. Prima sloten. En met standaard 9 sleutels meer dan genoeg.
3 jaar geleden topkwaliteit M&C cilinders en ***deurbeslag besteld en toen al erg tevreden. Nu extra gelijksluitende cilinders nabesteld en ook die waren er in no-time. Ook het bestelproces verloopt erg soepel.
Kan dit iedereen aanraden
Ik had een zestal cilinders besteld en 1 paste helaas niet goed. Ik ben super geholpen en had binnen enkele dagen de goede cilinder binnen. Echt helemaal blij met de goede service.
Correcte firma, goede site, goede service.
Langs geweest voor nieuwe Cylinders. Medewerker vroeg of de Cylinders gebruikt zouden worden icm. met een smart lock. Hij heeft de Cylinders meteen aangepast zodat het Nuki Smartlock Pro 4 optimaal werkt met de Cylinder. Bedankt voor het meedenken!
Cilinder bij laten maken obv sleutel code. Met enig vertraging(iets waar ze toestemming voor vroegen en aangezien ik geen spoed had was ik akkoord) netjes geleverd.
Goed en betrouwbaar komen de afspraken na.
per ongeluk 1 verkeerde cilinder uit de serie van 6 besteld, deze werd kosteloos vervangen
Vlot besteld door goede online tool. Bij levering 2 fouten, maar dit werd binnen de 24h rechtgezet. Zeer goede communicatie en vlotte service.
Volgende keer weer
Slotcilinder besteld voor een nieuwe deur. Echter was dit type slot niet meer leverbaar. Kreeg netjes 35% korting op een alternatieve cilinder. Vandaag ontvangen en reeds weer in de deur gemonteerd. Laat het dievengilde maar komen !!
Duidelijke site, behulpzaam en net personeel. Binnen 24 uur leveren geen enkel probleem. Kortom "beloofd is beloofd" en dat maken ze ook waar!
Mijn ervaring met veiligheids-sloten is erg positief, wij zochten een nieuwe cilinder voor de garagedeuren die gelijksluitend met de rest van onze sloten gemaakt zou kunnen worden. Via de site de bestelling gedaan en na anderhalve week de cilinder al in huis. Gemonteerd en past perfect, heel erg blij mee !! Wim.
Het zou prettiger zijn dat alle 9 sleutels op de cilinders passen i.p.v. 6. De passende 3 sleutels snel ontvangen.
Aanvankelijk kreeg ik een verkeerd product toegestuurd, niet de maat cilinder die ik besteld had. Terugsturen was voor mijn rekening. Da’s een jammere want het was niet mijn fout. Zodra de retour bij hen was aangekomen werd het juiste product opgestuurd.
Nvt
Even via Whatsapp contact opgenomen voor de maten en men helpt u graag. Vlotte levering en goed verpakt. Prijs kwaliteit goed.
Goede keuze mogelijkheden Goede prijzen Snelle verzending, goed verpakt Goed op de hoogte gehouden over de levering.
voor de zoveelste keer hier cilinders op sleutelnummer besteld. altijd snel geregeld en eerder in huis dan verwacht. ga zo door.
Een paar keer zelf verkeerde cilinders besteld maar alles werd snel afhandeld en nu zeer tevreden met de passende cilinder met sleutels.
15 Schulpplein
Rotterdam 3087 NA
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.