Duidelijke site , goede service en snel geleverd
Mooi en degelijk slotbeslag, en beste prijs
Snelle levering, goed verpakt, prijs kwaliteit verhouding goed
Buiten gewoon goed
Goed bedrijf. Mooi slot en goede levering
Prima geholpen met een set cilindersloten, omdat 1 cilinder wat kort was ook zonder problemen geruild.
Snel geleverd niet duur
Na 5 dagen tevergeefs gewacht te hebben op mijn bestelling die verzonden was met DPD heeft Veiligheids-sloten.nl de zending opnieuw verstuurd en is deze dezelfde avond nog geleverd. Prima service van Veiligheids-sloten. (Slecht service van DPD, ook na 3 weken is de zending nog steeds spoorloos).
Heb hier gelijksluitende cilindersloten van nemef besteld past perfect.
s morgens besteld 's avonds in huis
Keurig op tijd en precies zoals besteld, top!
binnen het beloofde tijd geleverd en netje verpakt
Het deurbeslag was snel geleverd en voorzien van een handleiding en van prima kwaliteit. Is inmiddels gemonteerd.
In alles goed meegedacht over het bestelde product.
eenvoudig een keus te maken, levering snel en after sales ook goed
Wilde graag 4 veilige gelijksluitende cilinders.. Mijn vragen werden snel beantwoord en toen ik de eerste keer geen medewerker aan de telefoon kon krijgen, werd ik teruggebeld... Bravo! Bestelling OP DEZELFDE DAG geleverd met een uitstekend track&Trace systeem van Redje... Goed en LEUK!
Duidelijke site, snelle levering en een scherpe prijs!!
Deurbeslag van NEMEF besteld maar doordat Nemef zelf een verpakkingsfout had gemaakt ontving ik een ander artikel. Ondanks dat Veiligheids-sloten.nl hier niets aan kon doen hebben zij dit perfect en zeer snel opgelost. Kijk, als je online zaken wil doen is dit de juiste manier van handelen. Dus goede service, geen moeilijkdoenerij, marktconforme of betere prijzen ennnn de klant blijft altijd koning.
Goed materiaal
Heldere duidelijke website waar je voldoende informatie af kan halen om je verder op weg te kunnen helpen.
Knopcilinders waren met knop aan verkeerde kant geleverd. Ondanks dat ik conform instructie juiste uitvoering had opgegeven. Binnen een week de juiste cilinders geleverd.
Zeer tevreden over de gehele bestelling
Op een hele fijne manier geholpen
15 Schulpplein
Rotterdam 3087 NA