Het slot hebben we nabesteld om zo dezelfde sleutel te kunnen gebruiken als onze andere sloten. Levertijd was wel een week, maar in dit geval geen probleem
na een klacht over de slechte cilinders,,heb ik andere gekregen ,hopelijk gaan die langer mee. zeer netjes opgelost
Het was heel goed! Nemef is Nemef, dat wel, maar prijstechnisch een groot verschil met wat mij hier ter werd geoffreerd! Dus kwaliteit voor een scherpe prijs.
Beetje goed meten en het past altijd Handige tool om snel te kunnen kiezen wat er allemaal past op je deur
Snelle levering en goede kwaliteit sleutels.
Goed telefonisch bereikbaar en ze geven een goed en duidelijk advies!
overzichtelijke site, snelle levering
Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Sloten zijn prima.
Duidelijke instructies, alles op voorraad en snel geleverd. Evva AirKey is wat mij betreft een uitkomst, vrouw lief kan niet meer zeggen dat ze de sleutel niet bij zich heeft, want het werk ook via je mobiel, laat ze die nou altijd bij zich hebben. Voor de kinderen werkt het ook goed en mocht je er één kwijt raken kan je het simpel blokkeren.
Snel en keurig de gevraagde cilinders geleverd.
Goede website, klantvriendelijk en correct geleverd
Goede service snelle reactie/bezorging van de bestelling. Telefonisch contact was netjes en goed geïnformeerd over het product.
Er is adequaat snel gereageerd op een bestelling die niet helemaal compleet was. Dat noem ik nu een goede service naar klanten. Een foutje mag gemaakt worden, als die maar snel hersteld wordt
Overal gaat wel eens wat mis en in dit geval ging er wat mis waar jullie niks aan konden doen (fout toeleverancier). belangrijk is hoe jullie hier dan mee omgaat dan en dat is perfect uitgevoerd.
Alles prima verlopen
Sleutels waren goed. Fijn dat je met klarna achteraf kan betalen me sleutels kwamen uit Italië dus vond wel prettig.
Ik had een brievenbusklep besteld, maar kreeg een op afstand bedienbare raamopener. Op de doos van AXA stond ook brievenbus klep, maar die zat er dus niet in. De leverancier kan er weinig aan doen, als de fabrikant een verkeerde omschrijving gebruikt.s
Bestel vaker bij veiligheids sloten. Alles is naar wens tot nu toe.
Gewoon goed en snel.
Werkt prima en snel gemonteerd
Gemakkelijke website
Snel opgestuurd en omschrijving op de website was prima.
Ik had een vergissing gemaakt in mijn online bestelling… met 1 mailtje naar de service desk hebben ze onmiddellijk gereageerd en de bestelling alsnog veranderd. Alles was netjes verpakt en heel snel verstuurd. Ik kan deze firma ten zeerste aanbevelen.
Snelle adequate behandeling en levering
Het bestellen gaat eenvoudig, en het slot werkt zoals het hoort. Gewoon prima service
15 Schulpplein
Rotterdam 3087 NA
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire