Precies gekregen wat op de website staat.

Cilinders en sleutels precies ontvangen hoe op de website omschreven stond.

Prima afhandeling

Het product was niet wat ik wilde en heb het geretourneerd. Dit is echter zonder problemen, keurig en adequaat afgehandeld!

Gewoon afspraak nagekomen

Eenvoudige manier om de juiste sloten te selecteren en af te rekenen. De eerstvolgende werkdag een mail dat het mogelijk wat vertraagd kon zijn, maar ik kon toen aangeven wanneer de uiterste datum was (die lag nog 2 weken in de toekomst). Verrassend genoeg lagen de bestelde sloten de volgende dag in de brievenbus.

Snelle levering en degelijke cilinders

Goede service en snelle levering

Perfecte kwaliteit en snelle levering.

Goede kwaliteit, goede service

Ok

Snelle service en afterservice

Ik had een 7tal cylinders gekocht en 1 daarvan deed het na een paar maanden niet goed. De volgende dag reeds een vervangende cylinder in huis.

Het veiligheids beslag paste perfect.

Het was even wachten, maar alles klopte perfect.

Cilinderslot is snel ingebouwd, en werkt na behoren.

Snel & gemakkelijk.

Via de website is het bestellen van de cilindersloten en sleutels simpel. Je zoekt de maat op en je kan direct bestellen. Met twee werkdagen lagen de sleutels en de cilindersloten op de mat. Alles is goed en apart verpakt in een schattig doosje. Ik ben zeer tevreden!

Perfecte service en goede kwalitatief producten

Heb een aantal *** cilinders gekocht, goed advies en proactief meegedacht. Parallel een bedrijf met een goede service alsmede support. Zeker een aanbeveling!

Wat een goede klantenservice!

Ik had wat foutjes gemaakt met meerdere bestellingen, maar ze hebben dit allemaal netjes opgelost.

Goede ervaring

Om te beginnen goede informatieve site. Het bestelde kwam op de in de e-mail genoemde datum. Netjes en goed verpakt in brievenbus verpakking.

Goede, snelle levering, na eenvoudig bestelmethode

Duidelijke website, eenvoudig gelijk sluitende sloten samen te stellen. Snelle levering na bestellen.

Vlotte levering.

Heldere en informatieve website.

Zeer positief

Ik zeer tevreden over VS. Duidelijke website en producten snel geleverd. De na bestelling werd zelfs de volgende dag al bezorgd.

Het was wel even wachten, alles was prima in order.

Snel, secuur en super.

De sleutels pasten prima

Alles was perfect.

Goede service en snelle levering.

Sloten besteld op nummer waren zeer snel geleverd !

snelle levering en goede kwaliteit

Makkelijk te bestellen, snelle levering

Opzoek naar een cilinder voor de poort deur.

Passen perfect en keurig volgens belofte afgeleverd.

Vooraf kreeg ik snel een keurig net antwoord op mijn vragen. Vervolgens werd het beloofde helemaal waar gemaakt en ben ik nu weer in het bezit van 3 perfect passende nieuwe sleutels.

Top levering

Super snel en goed!!

Schulpplein 15

3087 NA Rotterdam

010 - 742 1953

Over Veiligheids-sloten.nl

Veiligheids-sloten.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige sloten en beveiligingsoplossingen voor zowel woningen als bedrijven. Het assortiment omvat een breed scala aan sloten, zoals deur- en raamsloten, elektronisch vergrendeling, cilinders, en beveiligingsaccessoires. Veiligheids-sloten.nl richt zich op het bieden van betrouwbare producten die zorgen voor optimale veiligheid, met een focus op kwaliteit, duurzaamheid en klantgerichte service.