Mijn bestelling is netjes geregeld, zelfs bezorgd.
goede service. er wordt meegedacht welk product je nodig hebt.
Prima en op tijd geleverd
Zeer snel en goed geholpen
Na maten opgegeven te jennen zeer goed advies en snelle levering paste precies Raad jet iedereen aan
Contact gehad via app kon het niet vinden. Gelijk een link gekregen waarop ik het slot kon bestellen en 2 dagen later al in huis. Dus zeer tevreden met de service
De sloten voldoen precies aan de verwachtingen!
Bij het bestelproces maar ook daarna kon ik goed terecht met mijn vragen. Ik werd vriendelijk in het Nederlands te woord gestaan waardoor de afwerking van de klus vlekkeloos verliep.
Duidelijke website, goed product en gemakkelijk te bestellen. Kleine vertraging met verzending maar na een telefoontje keurig opgelost.
Goede informatie en na klacht tot tevredenheid geholpen.
Donderdag 4 augustus besteld en betaald. Op de website staat “de volgende dag geleverd*” Maar dat geldt niet voor mijn bestelling. Die duurt 7 werkdagen. Zeggen ze. Maandag 15 augustus Er wordt een email verstuurd: “Bedankt voor je bestelling bij Veiligheids-Sloten.nl. Wij hebben aangegeven dat de bestelde set cilinders morgen zou worden aangeboden door de pakketbezorger. Onverhoopt blijkt dit niet te lukken. Wij verwachten de bestelling pas begin volgende week compleet te kunnen leveren.” Woe 24 augustus Er wordt een email verstuurd. “De bestelling is tot nu toe niet geheel soepel verlopen. Na controle bleek er sprake van een voorraadverschil te zijn. Gelukkig zijn alle cilinders inmiddels op voorraad. Je kunt de bestelling binnen enkele dagen verwachten.” Maandag 29 augustus Er wordt een email verstuurd “Je hebt de bestelling nog niet mogen ontvangen. Na controle van het magazijn durf ik niet te zeggen waar het op stuk gelopen is. De bestelling wordt morgen meegegeven aan PostNL. Wij hadden het ook graag anders gezien! Nogmaals excuses voor het ongemak.” Woensdag 31 augustus Jouw order 145169 is ingepakt en wordt verzonden door PostNL Vrijdag 2 september Het pakket wordt eindelijk afgeleverd. Helaas werken de helft van de sleutels niet. Weer gebeld….er komen nieuwe sleutels… Zaterdag 3 september De sleutels worden afgeleverd. Op een of ander manier heb ik het gevoel dat mijn bestelling precies een maand duurde voor deze werd geleverd. En dat pas na meerdere telefoontjes! Dat is niet bepaald wat ze beloven op hun website! Als je van 10 dagen, 30 dagen maakt ben je aardig aan het jokken. Als ik bel wat er aan de hand is kunnen ze nooit antwoorden. Het antwoord komt pas later per email. Niet bepaald een klantvriendelijke benadering. Hier rest slechts een slechte beoordeling.
Product was binnen 2 dagen binnen top
Snelle levering Compleet Groot assortiment
Producten waren goed ingepakt en van hoge kwaliteit. Montage handleiding was prima, zodat het allemaal snel en netjes gemonteerd was.
Snelle levering product voldoet aan de gestelde verwachting
Snel geleverd. Ook voor latere aanpassing, goede service. TOP
Ik ben zeer te vrede over de service. Had zelf een fout gemaakt met de bestelling, de cilinder teruggestuurd, deze heb ik een paar dagen later op de juiste afmeting retour mogen ontvangen.
Nadat een nabestelling niet op mijn woonadres werd bezorgd ontstond een acuut veiligheidsprobleem. Door een onvoorziene communicatiestoring (een aantal emails kwamen niet binnen) met de supportdesk en stress van mijn kant reageerde ik nogal ontdaan. Toen mijn klacht eenmaal duidelijk was binnengekomen werd mijn probleem onmiddelijk en adekwaat door het bedrijf opgepakt. Ik ben bijzonder goed te spreken over de uitstekende service die veiligheids-sloten.nl mij in deze kwestie heeft geboden. Ik heb er ook iets van geleerd; voortaan niet zo maar een voorbarige conclusie te trekken over de betrouwbaarheid van een bedrijf als er iets misgaat bij een online bestelling. Met die (online) betrouwbaarheid en ook de professionele nazorg zit het bij veiligheids-sloten helemaal goed.
Originele beoordeling
Niet het juiste adres om een extra sleutel (a 30 euro) voor een veiligheidscilinder bij te bestellen. Ontving een mail met de melding dat de bestelde Nemef NF4 sleutel verzonden zou worden als brievenbuspakket en dat een week eerder dan toegezegd, wat ik al vreemd vond (oorspronkelijke wachttijd 2 weken). De trackingcode gaf aan dat deze was afgeleverd, maar in ieder geval niet op mijn deurmat. Veiligheids-sloten schoof het probleem direct af op de bezorger en stelde dat post.nl soms codes inscant nog voordat aflevering plaatsvindt. Op mijn vraag waarom ze met die kennis met zulke "privacygevoelige" post mij als klant dan überhaupt zo'n bezorgoptie aanbieden kreeg ik geen antwoord. Kreeg het advies om nog enkele dagen te wachten. Van post.nl kreeg ik een vergelijkbaar advies. Een week later nog steeds geen sleutel, dus ik nam opnieuw contact op met veiligheids-sloten. Men zegt het vervelend te vinden en toont ondertussen geen enkele interesse om intern of extern uit te zoeken waar mijn postpakket is gebleven. Vermoed dat mijn geval niet uitzonderlijk is. Kreeg een snelle reactie op mijn verzoek een aanbieding te doen voor een vervangende veiligheidscilinder, immers mijn huidige slot kan ik nu niet langer als veilig beschouwen.. Met ca 10,- korting kan ik een vergelijkbaar SKG3 slot kopen, maar de kosten van 4e sleutel + verzending komen daar nog overheen.. effectief werd mij geen korting geboden. Op een fatsoenlijke vraag of dit dan alles is waar men mij tegemoet wil komen ontvang ik geen antwoord. Sterker nog, men reageert niet eens op mijn email, al drie dagen niet. Al met al blijkt het vertrouwen wat ik dit bedrijf schonk een grote vergissing. Een vervangend slot ga ik lokaal kopen bij een bouwmarkt. Ik verwacht dat ik daar wel op de passende service en nazorg kan rekenen. Particulieren: laat u niet misleiden door de hoge klantwaarderingen voor dit bedrijf. Daar kan geen biet van kloppen. Een aanfluiting is het naar mijn ervaring.
Duidelijke website, goede prijs kwaliteitsverhouding, snelle levering
Gezocht naar een artikel en gevonden. Levering ging snel en goed. Tevreden!
Snel en netjes geleverd. Ruim assortiment en het juist type slot geleverd binnen twee dagen.
Duidelijke site, alle keuzes voor een slot worden goed aangegeven. Snelle reactie op vragen via de mail. De meegeleverde sleutels pasten niet goed maar werden zonder moeilijk gedoe omgewisseld voor goede sleutels.
Duidelijke uitleg, vriendelijk, hulpvaardig en prima prijzen. Ook prettig dat er fysieke winkel is
Schulpplein 15
3087 NA Rotterdam
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Veiligheids-sloten.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige sloten en beveiligingsoplossingen voor zowel woningen als bedrijven. Het assortiment omvat een breed scala aan sloten, zoals deur- en raamsloten, elektronisch vergrendeling, cilinders, en beveiligingsaccessoires. Veiligheids-sloten.nl richt zich op het bieden van betrouwbare producten die zorgen voor optimale veiligheid, met een focus op kwaliteit, duurzaamheid en klantgerichte service.