Zeer positief

Ik zeer tevreden over VS. Duidelijke website en producten snel geleverd. De na bestelling werd zelfs de volgende dag al bezorgd.

Het was wel even wachten, alles was prima in order.

Snel, secuur en super.

De sleutels pasten prima

Alles was perfect.

Goede service en snelle levering.

Sloten besteld op nummer waren zeer snel geleverd !

snelle levering en goede kwaliteit

Makkelijk te bestellen, snelle levering

Opzoek naar een cilinder voor de poort deur.

Passen perfect en keurig volgens belofte afgeleverd.

Vooraf kreeg ik snel een keurig net antwoord op mijn vragen. Vervolgens werd het beloofde helemaal waar gemaakt en ben ik nu weer in het bezit van 3 perfect passende nieuwe sleutels.

Top levering

Super snel en goed!!

Goede ervaring

Goede website, simpel en snel te bestellen, goede prijs, snelle en juiste levering

Snelle en goede service

Snelle levering van mijn bestelling, omdat de cilinders wat langer waren dan in de beschrijving stond heb ik deze korter laten maken, ik deze service was erg goed en snel.

Prima product, goede service

Helder en overzichtelijke site met uitstekende ondersteuning via WhatsApp. Levert snel en compleet het bestelde product aan.

Eenvoudig en snel!

Prima ervaring! Obv sleutel nummer cilinders besteld en snel gemonteerd. Cilinders eerder geleverd dan gedacht, alles paste perfect!!!

Goede en snelle service

4 speciale sleutels besteld, op basis van sleutelcode.

Snelle levering voor een prima prijs

Snelle levering voor een prima prijs

Gewoon fantastisch

3 cilinders besteld met verschillende afmetingen. Helaas 1 foutieve er tussen .Het is natuurlijk mensenwerk. 1apje hierover was voldoende om dit te herstellen. Allemaal zonder moeilijk gedoe en hel vriendelijk. Dus de volgende ochtend had ik de nieuwe cilinder in huis en kon ik alles afwerken. Ronduit goed geregeld. Nogmaals mijn dank voor deze zeer snelle service

Supersnelle levering en top product!

Het slot en 7 sleutels werd dezelfde dag nog geleverd :) verder was het erg makkelijk om het juiste slot te vinden. Ik wist niet zeker of ik de juiste maat had, maar de klantenservice was heel snel met hun antwoord via Whatsapp.

Eerst foute levering ontvangen, zonder problemen netjes opgelost. Zeker een aanrader.

Het pakketje dat ik ontving was helaas niet compleet, de schroefjes ontbraken. Hierop contact gehad met veiligheidssloten.nl. In eerste instantie was ik niet tevreden met de geboden oplossing. Na overleg werd besloten alsnog de ontbrekende schroefjes na te sturen. Deze dan ook mogen ontvangen en het werkt allemaal prima. Dus al met al tevreden.

Vlot en netjes geleverd, eenvoudig bestellen

Een aantal aanvullende cilinders bij mijn gelijksluitende set met certificaat besteld. Gunstige prijs, eenvoudig bestelproces en vlot geleverd.

Super kwaliteit

Sleutels zijn goed uitwisselbaar bij de andere sloten die al in bestaande deuren zaten.

Goed maar niet goedkoop

Voor elke extra sleutel moet een klein kapitaal neergelegd worden. Je zou verwachten dat de prijs per extra sleutel wel lager zou worden, maar dat is niet het geval. En dat is dan toch wel een tegenvaller. En ook jammer dat ik bij het verplichte veld "Aanbevelen?" alleen maar Ja of Nee kan kiezen. Dan wordt het een Nee.

snelle en goede levering

bestellen ging makkelijk en ook de levering ging snel met duidelijke communicatie

15 Schulpplein

Rotterdam 3087 NA