duidelijke omschrijving op de site, juiste geleverd en volgens afspraak goed verpakt
Ze hebben een uitgebreide collectie met prima prijzen en een snelle levering
De cilindersloten werden sneller geleverd dan verwacht (helaas is dat niet het geval met een volgende bestelling).
Snel en makkelijk
Topproduct en correcte levering
Zowel de levering als ook het product zijn correct afgehandeld.
Bestelling eerder in huis dan verwacht goede service
Ik wilde voor mijn werkgever een bestelling op rekening doen. Die keuze zat er niet bij. Mail gestuurd, volgende dag product toch al geleverd. Ik had verzocht om factuur op bedrijfsnaam te zetten maar dit ging helaas fout. Werd op mijn naam gezet en gewijgerd door finance met het verzoek om een nieuwe factuur te laten sturen op bedrijfsnaam. Dit duurde helaas een tijdje. Maar alsnog de juiste factuur ontvangen.
Mijn bestelde product zou eerst rond 31 december geleverd worden maar was er al 14 dagen eerder.
Zoals het moet zijn goed en snel!
Na telefonische ondersteuning was het eenvoudig een extra gelijksluitende halve cilinder te bestellen. Deze werd de volgende dag al geleverd en functioneert inmiddels prima!
Supper
Alle vragen werden snel en duidelijk beantwoord. Dus perfecte afhandeling.
De handgreep is snel geleverd met een scherpe prijs.
Goede communicatie. Duidelijke website, eenvoudig bestellen van kwaliteitsprodukten.
Goede producten, levering duurt soms langer dan verwacht.
Ik heb een electronisch slot gekocht die werkt prima. Vervolgens wilde ik van het slotgat af in mijn beslag. Probleem aangegeven en maten van mijn oude beslag gemaild. Heel snel een reactie met goed advies over ander merk schild wat prima past. Dank voor het meedenken en de snelle service en levering.
Telefonisch bereikbaar
Twee sloten besteld van Nemef. Goed product en duidelijk te bestellen op de site. Achteraf had ik vier moeten bestellen en dan is nabestellen +/- € 40,- duurder dat is een beetje jammer en geen verwijt maar wel jammer dat er zoveel verschil zit in een nabestelling. Maar verder helemaal tevreden.
Klant en oplossingsrichtingen gericht!
Parfait.
Duidelijke webshop. Alle sloten vervangen. Aan te bevelen
Correcte prijzen in hun webshop. Mijn product bleek moeilijk leverbaar. Heb even gebeld en ze hebben me meteen een update bezorgd en een alternatief aangeboden. Heb nog even afgewacht voor mijn oorspronkelijke bestelling maar uiteindelijk voor het alternatief gekozen. Ik kreeg een beter product aan dezelfde prijs. Ze zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Het ware fijne geweest hadden ze spontaan aangegeven dat er een leverprobleem en dat ik er niet zelf naar had moeten vragen, maar ik werd heel aangenaam geholpen.
Prima set van vijf gelijk sluitende sloten en na een verkeerde levering snel hun fout hersteld. Prima tevreden.
De levering was prima. Nog belangrijker, er was een probleem met 1 van de cilinders en dat is heel netjes en snel opgelost. Zeker een aanrader
15 Schulpplein
Rotterdam 3087 NA