De geleverde producten (deurbeslag en cilindersloten) zijn van goede kwaliteit en tegen een goede prijs. Afhandeling van de retourbestelling (ik had één te korte cilinder besteld), was een beetje rommelig maar is uiteindelijk wel helemaal goed gekomen.
Boven verwachting werkt top
Prima verlopen. Precies gekregen wat ik bestelde. Ik had een slot dat niet paste, omdat ik het zelf niet goed opgemeten had. Dat is prima en keurig opgelost.
Jammer dat de achterliggende logistiek niet werkte, de ouwe trouwe PTT moest het weer doen
Ik had 4 gelijksluitende Nemef cilinders besteld, een daarvan had een veel langere levertijd en op advies heb ik gekozen voor DOM, die wel snel te leveren waren. De meerprijs hoefde ik niet te betalen, dus een goede service
Makkelijk te bestellen . Ook allerlei verschillende maten
Snelle levering en antwoord op een hoppe deurknop.
Enig contact gehad met ze over mijn bestelling. Reacties waren altijd snel en erg behulpzaam. Top!
Mijn bestelling is niet helemaal goed gegaan. De levertijd vanuit de producent was wat langer dan verwacht en ik kreeg verder geen bericht. Een mailtje naar de klantenservice en het problwem werd opgelost. De levering van de sloten ging daarna goed,aar helaas ontbrak er iets aan de bestelling. Weer een mailtje naar de klantenservice en de zelfde dag werd het ontbrekende toegestuurd.
Één knopcilinder besteld aan de hand van een Dom sleutel nummer, netjes geleverd. Paar dagen later dan eerst voorspeld, netjes op de hoogte gehouden via mail.
Snelle levering. Was wat problemen met levering maar keurig een mail en verder verloop.
Snel en goed geleverd. 1x missend onderdeel wat zonder probleem direct is nagestuurd. Aanrader!
Snelle levering, positieve reactie op verzoek
Een min puntje, bij de levering was niet vermeld dat het een deel levering betrof. Dit was een beetje jammer en gaf wat vertraging in het project.
We hadden de bestelling de volgende dag in huis, alles was netjes en klopte.
Alles zoals afgesproken, de fout in het product werd zeer snel hersteld.
Alles naar tevredenheid. Met name de uitgebreide keuze aan producten op de website is fenomenaal. Jammer dat bezorgdienst DPD er nodeloos lang over deed voor iets wat gewoon door de brievenbus past.
Makkelijk nieuwe sleutels besteld, enheel snel geleverd. Top geregeld
Werden goed geholpen, aanrader
De materialen voldoen aan de verwachting en werken perfect. Installatie was simpel.
Perfecte service en snelle levering
niets op op te merken was gewoon goede service
Wel fijn om af en toe weer eens in een fysieke winkel terecht te kunnen om even te bespreken wat ik precies nodig heb. Geen gezeur, alles in één keer goed.
Na het verkrijgen van een verkeerde slotplaat na een paar dagen de juiste ontvangen
Duidelijke website, handige tools om je bestelling te doen en vervolgens keurig verzonden. Alle sloten werken uitstekend.
15 Schulpplein
Rotterdam 3087 NA