Precies zoals omschreven handige tool voor de maatvoering
Product werd sneller geleverd dan geadverteerd. Installatie zelf gedaan, zonder enige moeite. Vooral de prijs is ongeëvenaard (zeker 30% goedkoper dan elders), dus enkel positieve feedback :)
verwachtingen overtroffen!
Webshop en service van Veiligheids-sloten.nl is prima. Na ingebruikname van producten was er wat aan de hand met het product, zonder al te veel moeite een goede oplossing geboden door medewerker van VS.
Duidelijke website. Bestelling was maatwerk, maar toch een snelle levering. Prima levering, conform verwachting
Snelle, accurate service, topproduct.
Ok
Pakketje was bij verkeerd adres afgeleverd, veiligheidssloten zou nieuwe sloten sturen als het pakketje niet terecht zou komen. Gelukkig was dat niet nodig. Verder hebben ze tot 2 keer toe een cylinder aangepast zonder kosten en zonder morren, was geen probleem. Ik zou hier zeker weer bestellen en zou hen ook zeker aanbevelen bij anderen.
Snelle levering met het juiste product
goede en snelle service
voldoet
Snelle levering. Afspraken worden uitstekend nagekomen. Ik heb prettig contact gehad met de klantenservice. Na het melden van een probleem met geleverde product is dit naar volle tevredenheid opgelost (volledige vervanging) Bestellen ging vlot en levering is heel snel.
Zijn goed bereikbaar voor hulp en advies. Twee verschillende medewerkers gesproken. Beide vriendelijk, deskundig en behulpzaam. Bestelling was snel geleverd conform afspraak.
Snelle levering, helaas was er een foutje gemaakt, maar dat werd dezelfde dag nog opgelost. Prima klantenservice dus.
Er word direct gecommuniceerd als de levering iets langer duurt. Een alternatief word ook aangeboden.
Er is een kanttekening bij deze bestelling en dat is de pakketdienst, die u gebruikt zou ik gaarne een betere zien, die de bestelling correct aflevert en op tijd.
Een goede en betrouwbare sloten specialist.
makkelijke aankoop via webshop en levering in de brievenbus
Aangezien ik cilinders nodig had met allemaal verschillende maten en specificaties, was het even een beetje werk en goed opletten (binnen- en buitenmaten). Alles samenstellen en bestellen was verder makkelijk en snel geleverd. Alles was precies volgens specificaties en werkt prima!
Prima service. Goede overzichtelijke site. Kwaliteit.
Ik heb de producten op woensdag besteld, alles was in voorraad. Na betaling zou het vrijdag geleverd worden. Een week gewacht en nog niets gehoord of gekregen. Nadat ik een mail had gestuurd kreeg ik als antwoord maandag gaan we leveren., ook dat lukte niet en het werd enkele dagen later geleverd. Ik heb geen bestelbevestiging gekregen en ook nooit geen rekening ontvangen. Al met al een goed product met een slechte levertijd.
Met mijn te vervangen slot naar de winkel geweest. Deskundig advies gekregen alsmede perfect materiaal.
gewoon zoals het hoort, snel en correct
Alles verliep zoals het hoort. Juist product geleverd binnen termijn.
15 Schulpplein
Rotterdam 3087 NA