Zeer positieve ervaring. Een fout in de bestelling die ik zelf gemaakt had was binnen een halfuur gecorrigeerd.
Klantenservice neemt direct de telefoon op en dat is best bijzonder tegenwoordig. Snelle levering van je bestelling en houden je goed op de hoogte van de verzending.
Duidelijke site. Goede uitleg m.b.t. bestellen. levering volgens afspraak.
Mooi degelijk product, makkelijk te installeren
Gemakkelijk te bestellen, overzichtelijke website
Ik had 4 cilinders besteld en 1 in een verkeerde maat. Mijn fout maar het werd zeer netjes opgeslost.
Snelle levering ,zeer tevreden.
Goede ervaring met Veiligheids-sloten
adequate service - snel en duidelijke communicatie
Kan iedereen aanraden met jullie in zee te gaan en een bestelling te plaatsen.
Ik had het Yale Linus slot besteld samen met sloten en een keypad. Legering was gepland voor binnen de 3 dagen. Ze hebben direct gecommuniceerd dat de keypad niet beschikbaar was en later ging geleverd worden. Ik kreeg toen ook de kans om iets anders te voorzien. De andere zaken waren op tijd geleverd. Één van de 5 sleutels was fout en deze hebben ze direct in orde gebracht door gratis de correcte sleutel na te sturen. Verder was de communicatie over de keypad ook altijd op tijd en accuraat. Dus conclusie ook al was een deel laat geleverd, heeft veiligheids-sloten.nl voor mij een goede indruk achter gelaten. Ook de informatie voor verkoop was top. Mvg
Goede informatie op de site. Voordelige prijs. Levering snel en verpakking uitstekend.
Op 18 maart heb ik een bestelling geplaatst. Alles zou 'op voorraad' zijn, dus het had 20 maart geleverd moeten worden. Helaas was dat niet zo, maar dat is opzich begrijpelijk i.v.m. meerdere cilinders die gelijk moeten sluiten. Er werd mij verteld dat het 29 maart verzonden zou worden. Maar 29 maart werd het helaas ook niet verzonden, ik kreeg 30 maart een bericht dat het die dag verstuurd zou gaan worden. 30 maart maken ze een verzendlabel aan. Echter geven ze het pakket niet mee aan PostNL, er komt geen enkele scan op het pakket. 1 april beweren ze vervolgens dat het pakket op 30 maart meegegeven is maar PostNL deze 'vanwege drukte' nog niet heeft gescand. Dit is simpelweg een leugen. Mijn werk verstuurt dagelijks tientallen pakketten via PostNL en dit is niet hoe PostNL werkt. PostNL scant een pakket als het binnenkomt. Het ligt niet dagenlang ergens in een hoekje. Dit bedrijf misbruikt de naam van PostNL en geeft anderen de schuld van hun falen. WALGELIJK. Vertraging is begrijpelijk maar ga niet tegen je klanten liegen, dat is ONACCEPTABEL.
Beste Klant, Wat spijtig dat wij onze producten niet op het geplande tijdstip hebben kunnen afleveren. Helaas hebben wij momenteel wel met enige regelmaat problemen met de leveringen van PostNL. Zoals PostNL zelf aangeeft: "Pakket is nog niet door PostNL ontvangen of verwerkt" heeft wellicht de indruk gewekt dat wij uw pakket nog niet hebben afgegeven. Ik begrijp uw frustratie en hoop dat we u bij een volgende bestelling beter van dienst kunnen zijn.
Alles goed geregeld ook de afhandeling van een retourzending.
Wat ik besteld had is snel en compleet geleverd.
Bestellen was na uitleg zo geregeld en kreeg gelijk te horen wanneer het afgeleverd werd en dat klopte precies en alles werkt naar behoren Bedankt
Sleutels ontvangen, goed kwaliteit
Ik had de deurdikte verkeerd opgemeten en daardoor niet het juiste bevestigingsmateriaal besteld. Ik belde met de klantenservice en het bovenstaande uitgelegd. Ik kreeg de volgende dag een nieuwe kruk en bevestiginsmateriaal. Top service dus!!
Duidelijke site duidelijk beschrijving van de producten
Duidelijke site , goede service en snel geleverd
15 Schulpplein
Rotterdam 3087 NA