Snel en duidelijk samengesteld op internet besteld betaald en snel geleverd.
Ondanks foutje onvolledige zending,alles heel netjes en snel weer goedgemaakt
Zo als beschrijven
Mijn ervaring is goed maar jammer dat de tweede keer maar de helft van de sleutel waarden mee gestuurd maar dat komt ok wel goed die worden nog naar gestuurd.
Accurate afhandeling
Ook Online top advies én service! Door uitloop van de verbouwing gebruikte ik het bestelde deurbeslag veel later dan binnen de gebruikelijke 30 dagen... Toen ik hierdoor veel te laat ontdekte dat er een manco in de levering zat werd deze direct en zonder 'bewijs' te vragen nagezonden. Dus eerst goed advies gekregen m.b.t. wat ik nodig had, met nog super service nadien ook!
Makkelijke website om te bestellen. Snel geleverd. Een aanrader.
Fijne installatiehulp gekregen
Goede sloten, gemakkelijk te monteren.
Prima om een vervolg aankoop te doen.
Miste een onderdeel, probleem werd meteen rechtgezet en verzonden!
Snelle levering, prima slot.
Producten netjes geleverd, was wel eventjes wachten. Maar duidelijk met instructieblad erbij en goed verpakt. Mailtje voordat het op de post ging, TOP.
-----
Veiligheids-sloten stuurde me alles (volledige set deurbeslag) behalve het te vervangen slot. Ik had moeite met de demonstratie van het slot daarom locale DRS laten doen. Kosten waren aanzienlijk hoger dan bij Veiligheids-sloten.
Product moest besteld worden maar levertijd was niet lang en werd zelfs eerder geleverd.
Duidelijke site goede uitleg en snelle levering en duidelijk in prijs wat je moet betalen als je verschillende sloten besteld.
Een setje van 5 gelijksluitende cylinders besteld. Helaas had de timmerman per ongeluk de verkeerde maat doorgegeven voor een 3-tal deuren. Even gebeld en zonder moeite ik kon ik de 3 cylinders in de verkeerde maat terugsturen. Deze werden vervangen door cylinders van de juiste maat. Toen bleek dat er maar 2 snel leverbaar waren en de 3e wat langer op zich liet wachten, werden de eerste 2 zelfs vooruit gezonden. Goede service dus! Fijn ook dat ze ook simpelweg telefonisch bereikbaar zijn!
Heb een slot gekocht dat destijds zou worden geleverd door POSTNL, echter na 6 dagen nog niet geleverd. Navraag bij POSTNL is altijd .... teen krommend en is niet hun fout (bla bla bla verbazingwekkend eigenlijk) maar je moet contact opnemen met de leverancier, in dit geval met veiligheidssloten.nl. Prima contact, probleem uitgelegd en ze waren in de helemaal in meewerkende modus, hebben meteen het slot opnieuw besteld en opgestuurd. Geen extra kosten aan verbonden. Nette afhandeling aan telefoon en per mail. Track en trace weer opgestuurd. Chapeau voor deze dienstverlening! mijn cijfer gegeven is een tien met een griffel!
Telefonisch netjes geholpen, Iemand die luisterde en méédacht . Kleine bestelling, toch alle aandacht. Levering , ondanks covid, binnen enkele weken. Gewoon netjes, zoals afgesproken
Snel en duidelijk op de websitebezoek. Prima en snelle levering Aanrader
Goed spul en snelle telefonische hulp ook!
Goed en makkelijk bestelproces en vervolgens een snelle levering, top.
Product was scherp geprijsd, echter was het fout geadresseerd waardoor het pakket bij het PostNL punt retour werd gestuurd. Deze klacht werd snel afgehandeld maar bestelling werd laat opnieuw verzonden waardoor het pakket een week later pas aankwam. Communicatie met klantenservice was wel snel en prettig.
15 Schulpplein
Rotterdam 3087 NA