Geleverd wat er gevraagd werd en op tijd
Betrouwbaar en veilig en eerlijk. Bedankt voor betere en snellere levering
Prettige ervaring
netjes en snel geleverd
Bestelling werd met 1 dag vertraging keurig afgeleverd (begrijpelijk in deze tijd) Mooi en degelijk deurbeslag voor een goede prijs.
Goede ervaring met de bestelling en de levering! Alleen de levering duurde langer dan beloofd!
Op maat gemaakt slot besteld. Duurde iets langer dan een week en dus keurig zoals ze hadden aangegeven. Past perfect en werkt super.
Op tijd geleverd. Helemaal compleet. Tevreden.
M&C Sloten zijn nette sloten, wat ons opviel is dat de sleutels wel wat scherp zijn en het er een beetje op lijkt dat de boel nog op elkaar moet inslijten. Ervaring gaat leren hoe lang dat duurt. Levering via Veiligheidssloten.nl is snel en vlekkeloos verlopen, daar kan je met een gerust hart bestellen !
Ik kende niets van sloten, maar de informatie op de website was duidelijke en volledig en maakt het dus gemakkelijk om zelf een veiligheidsslot te installeren. Daarenboven is er een ruime keuze en werd het pakketje snel geleverd.
Ik had cilinders met certificaat besteld, maar de doos werd open bezorgd door DPD. Ook de doosjes van de cilinders waren open geweest. Ik vertrouwde het niet meer (sleutel kan wel nagemaakt zijn) maar ze hebben keurig een compleet nieuwe set opgestuurd. Dus ja ik zou zo weer bestellen hier.
Er was een probleem maar een geleverde staart cilinder. Het team van VS heeft het keurig afgehandeld. Ik ben heel tevreden met de geleverde service.
Eerder al nieuwe cilinders besteld. Nu nieuw beslag voor de voordeur. Overzichtelijke site met een goede prijs-kwaliteit verhouding en duidelijke informatie over bestelling en levering.
Goede service, er werd kosteloos een duurder alternatief geleverd toen bleek dat een bepaald product niet op voorraad was.
Ik had een beoordelingsfout gemaakt in mijn bestelling en die werd zonder probleem gewijzigd naar mijn wensen. Dit ook nog nadat ik ik er pas een aantal dagen later acht kwam dat ik het verkeerde had besteld. Dit alles zonder extra kosten behalve dan van de wijziging van een halve naar een hele cilinder.
Het is precies wat we hebben gekocht en na montage werkt het uitstekend we zijn super blij bedankt
Ook toen het even niet meezat (ik had iets verkeerds besteld) en een slot was niet helemaal goed, snel opgepikt, retour gezonden en zeer snel vervangt product ontvangen wat wel goed was en werkte. Service is gewoon goed.
geen opmerkingen. heel tevreden
Na twee jaar een probleem met het slot, binnen een dag vervanging in huis samen met een retourzegel voor het defecte slot. Zeer te spreken over deze winkel.
Telefonische contact gehad en vriendelijk en top geholpen.
Handig hoe alle componenten van een slot zijn samen te stellen, uitgebreide en duidelijke maat-tekeningen.
Ik heb 5 gelijk sluitende cylinders gekocht welke zeer snel geleverd werden en binnen een paar dagen mijn hele huis voorzien van nieuwe cylinders.
Goed product voor een goede prijs. Komen hun afspraak goed na.
Goed geholpen, ook met aanpassing product na levertijd probleem originele bestelling. Een aangepast product besproken en de dag erna geleverd.
Hoewel de website een klein foutje had en ik dus iets niet kon bestellen werd dit snel opgelost en aangegeven dat ik verder kon. Snelle reactie, nette verzending
15 Schulpplein
Rotterdam 3087 NA