ga hier vaker bestellen, goede info ( ook aan de telefoon !!)
De bestelling werd snel gelevert en was in orde, ook het zelf plaatsen van mijn yale ENTR ging vlot en zonder al te veel problemen .Ik had enkel graag gezien dat er een andere knop voor de afstandsbediening mogelijk was want de beschikbare afstands bediening is mooilijk voor persoon van 94 jaar heeft 2 handen nodig om ze te bedienen
Snelle levering en product goed verpakt.
Het rozet paste precies
Het bedrijf was snel en pro-actief in communicatie over de bestelling en levering. Goed verpakt, goede kwaliteit voor prima prijs
Goede service, goed advies en snel geleverd!
Benodigde cilinder op de juiste maat eenvoudig kunnen bestellen. Levering ging super snel.
Via internet bij Veiligheids-sloten.nl terrecht gekomen. Waren niet alleen scherp geprijsd ook nog een uitstekende service. Had per ongeluk een verkeerde cilinder aangeschaft. Dit is kosteloos aangepast. Voor een volgende aankoop weet ik waar ik moet zijn.
Red je pakketje bracht mijn pakket en nalevering accuraat en snel savonds aan de deur. Uitstekende aankondiging en real time informatie over de planning van de levering. Chapeau!
Komen afspraken prima na
Goede service en Snelle levering.
Moest er even opwachten, maar ben zeer tevreden.
Ik had mijn bestelling geannuleerd telefonisch prima reactie. Dank hiervoor. Andere dag het betaalde bedrag weer terug gestort op mijn rekening.
Perfecte levering. Super kwaliteit! Goede prijs! AANRADER!!
ging wat fout bij tweede bestelling. Werd zonder morren rechtgezet!
Correcte service, zoals het hoort.
Naar wens geleverd
Geleverd conform afspraak
Na de bestelling van twee Cilinder Sloten heb ik deze op afgesproken datum ontvangen. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de Cilinders en bijgeleverde sleutels. Dus voor het vervangen of vernieuwen van bestaande cilinders is Veiligheids Sloten.nl zeker een aanrader.
Mijn order met meerdere maten cilinders en schilden voor verschillende deurdiktes is zonder problemen en snel geleverd.
Reeds eerder al eens wat besteld toen zeer tevreden erover vandaar weer een nieuwe bestelling gedaan. Goede duidelijke website keuze was niet moeilijk te maken voor het product wat ik nodig.
Wij hebben ons bestelde slot snel ontvangen,en voor een goede prijs.
Duidelijke website. Hier 8 verschillende cilinders gekocht passend op zelfde sleutels. Door mijzelf een inmeetfout gemaakt bij één cilinder. Dit is prima opgelost zonder dat hiervoor extra kosten zijn berekend. Ook een goed bereikbare en vriendelijke klantenservice.
duidelijke website, foutloze aflevering
15 Schulpplein