Er zijn toch heel wat combinaties te maken met sloten en deurbeslag, maar ook deze keer weer 100% correct geleverd. Fijn, zo'n betrouwbare leverancier.
De levering was snel binnen en van een mooie kwaliteit.
Goede website die je helpt met de keuze van de sloten, snelle service
Zéér tevreden ondanks dat het gekozen product er niet was.
Prijs en service top als ik 1 via de woningcorporatie zou moeten bij maken was ik 180€ kwijt voor 1 sleutel nu heb ik voor 2 sleutels voor nog geen 50€ en snel geleverd
1ste keer dat ik hier koop maar als ik weer iets nodig heb zal ik hier zeker eerst kijken
Goede producten en snel geleverd.
goede prijs , snelle levering.
Toppie
Alles is ok en ook volgens vermelding in de shop!
Volgende dag al in huis. .
Twee sets sloten besteld, Zeer snel thuis ontvangen. Daarna teruggestuurd voor 2-tal aanpassingen: - Meetfout van mijn kant - Slot met draaiknop en pushfunctie genomen. Dat bleek toch een wat lastige beweging, dus laten omruilen voor draaiknop zonder pushfunctie. Deze wijzigingen zijn netjes uitgevoerd met goede en snelle communicatie vooraf.
Snelle levering, ruim voldoende keuze in sloten, ook voor afwijkende maten
DOM ixTeco cilinder met kerntrekbeveiliging (4x) - SKG***
Besteling niet ontvangen! Graag contact 0633832361
Goed werkend en degelijk product. Aanrader
Voordeliger en sneller dan bij de lokale sleutelservice.
na bestelling volgende dag in huis prima service
Slot is terug gestuurd om een knopcilinder van te maken
Ondanks dat ik gemeten heb past het product niet. Ik ga nu bij het betreffende bedrijf het passende slot bijbestellen.
Prima en snelle levering
Bij de levering ontbraken twee bestellingen. Gebeld en zonder probleem nagezonden. Jammer dat er geen excuus vanaf kon.
Cilinders besteld, dag erna al geleverd.
15 Schulpplein
Rotterdam 3087 NA