Redelijk

Goede ervaring met de verf, webshop reageert traag na bestelling, krijg 3 dagen na bestelling dat spul verzonden wordt Bestelling 29269

Middelmatig

Verf kwam pas, toen ik een whatsapp schreef. Toen ging het vlot

top spul mooie lak en duurzaam

hele prettig te verwerken impregneer dekt super en mooi

Goede snelle service. Ik had in augustus al besteld, en beviel zeer goed. Mooi product,en goed verpakt voor de verzending. Fijn om mee te werken. Daarom maar weer besteld. Ook via WhatsApp even nog naar gevraagd, en ook hier snel een duidelijk antwoord.

Erg goed en bovendien snel.

Tijdens de schilderwerkzaamheden bleek dat de hoeveel verf niet genoeg was en om voor de komende herfst het karwei klaar te kunnen maken had ik met spoed nog een blik verf nodig. Vandaag besteld, morgen in huis zodat ik verder kan. Super, prima service!

Duidelijke website, vooral de kleurenselectie is reuze eenvoudig. Voldoende per email geïnformeerd over voortgang bestelling. Producten netjes in karton verpakt thuisbezorgd. En voor de zekerheid met de deksels vastgetapet aan de potten.

Vriendelijk geholpen en juiste product ontvangen.

Een aantal jaren geleden had ik Koopmans beits gekocht in een winkel voor tuinhuisjes bij mij in de buurt. Helaas is deze winkel er niet meer. Voor de juiste kleur heb ik contact opgenomen met Koopmans, ik werd vriendelijk te woord gestaan en ben goed geholpen. Binnen een week de beits ontvangen en nu kan ik dus aan de slag.

Super goed advies gekregen

We hadden probleem met plekken in het hout. Heel snel en serieuze adviezen ontvangen. Nu al aantal keren Perkoleum dekkend zijdeglans besteld. Supersnelle levering!

Prima product ,goed geprijsd en snel geleverd.

Was goed te vinden wat ik zocht. Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Kom zeker nog een keer terug. Hele goede kwaliteitsverf, dekt in een keer. Mijn bestelnummer was 28845

Super netjes geregeld.

Makkelijk en snel geregeld en ook niet onbelangrijk voor een goede prijs.

Bestnr 28780 prima bedrijf met top website

Mijn bestel nr 28780 Hierbij mijn bevindingen betreffende verf bestellen bij Koopmans verfshop. Een duidelijke website met alle informatie om de juiste verf te bestellen. Een makkelijke manier van afrekenen en zeer snelle bevestiging van de order. Kan deze firma aanbevelen. Met vr ge Hans Heuchemer

Geweldige service!

Bestel hier al langere tijd m'n verf, altijd snel geleverd en ook een goede klantenservice

Makkelijk en snel

Was goed te vinden wat ik zocht, makkelijk te bestellen duidelijk qua prijs. Het erg tevreden dus over deze webshop. Bielzen zwart ook prima smeerbaar en het goed dekkend.

Perkoleum besteld voor mijn volkstuinhuisje. Hele goede kwaliteit - in één keer dekkend, zoals beloofd - en bovendien heeft Koopmans een heel groot assortiment dat direct leverbaar is. Heel prettig!

Prima product, scherp geprijsd en snel verzonden

Makkelijk bestellen en snel in huis.

Kwaliteitsproduct.

Ecoline besteld en geadviseerd door mijn leverancier van mijn overkapping.(1001 tuinhuisjes) Na opening al direct zichbaar, dit is GEEN bouwmarkt kwaliteit. Echt veel beter. Prachtig resultaat. Mooi uit te strijken, gereedschap en handen nadien weer goed schoon te krijgen. Ik ben overtuigd dat dit voor meerdere jaren mooi zal blijven. Mijn bestelnummer is 28637

Lekker overzichtelijk en snelle levering. Kom zeker nog een keer terug, want er staan meer klussen te wachten.

Duidelijke site, daarvoor snelle reactiemotor mijn vragen en goed advies. Na bestelling snel contact ivm vraag over levering. Alles perfect geregeld. Ga hier zeker weer bestellen

Goede kwaliteit voor de laagste prijs

Prima producten zoals gewend : geeft vertrouwen in het resultaat

Overzichtelijke website met prettige technische (kleur) keuze ondersteuning. 2e keer dat ik impregneer olie bestel voor de zelfgebouwde schuur in de tuin. Nette prijs snelle levering. Makkelijk te verwerken voor een prima resultaat. Staat er weer patent bij.

Goede en snelle levering!

Zoals gewend mijn bestelling goed en snel ontvangen. Wederom bedankt!

Netjes

Netjes verpakt en snel ontvangen

Prima kwaliteit en snelle levering

Vorige week begonnen om binnen aan de slag te kunnen gaan met het schilderwerk. Gekozen voor producten van Koopmansverfshop omdat ik het tuinhuis buiten ook met producten van Koopmansverfshop heb geschilderd. Ik kan niet anders zeggen dat prima kwaliteit, en ook de levering was prima.

Goede prijs tegenover een uitstekend product

Snelle levering en alles naar wens

Betrouwbaar, doet wat het beloofd met een prima sortering

Betrouwbaar staat bij mij op nummer 1. Iets bestellen, betalen maar ook echt geleverd krijgen ..... dat doet dit bedrijf prima. De internet site ziet er duidelijk uit en er is een grote sortering. De afhandeling na de bestelling verloopt prima d.m.v bevestigings mailtjes. In mijn geval werd de bestelling geleverd door DPD ook dat verliep prima. De ene dag besteld en de volgende dag keurig afgeleverd. Dit bedrijf is aan te raden.

Bosmanskamp 65

4191 MT Geldermalsen

+31 344 608 288

Over koopmansverfshop.nl

Koopmansverfshop.nl is een Nederlandse online winkel die gespecialiseerd is in verf, coatings en schildermaterialen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Het assortiment omvat een breed scala aan verfsoorten, zoals muurverf, lakken, buitenverf en special coatings, evenals benodigdheden zoals kwasten, rollers, tape en afdekmaterialen. Koopmansverfshop.nl richt zich op het leveren van kwaliteitsproducten voor schilder- en renovatiewerkzaamheden, met een focus op klanttevredenheid, deskundig advies en snelle levering.