Specialistische konijnenbenodigdheden met snelle levering

Als ik bij Konino bestel weet ik zeker dat de spullen die ik bestel geschikt en goed zijn voor konijnen. Daarnaast is de levering ontzettend snel. De prijzen zijn goed.

Altijd volgens verwachting, breed assortiment

Voor mijn persoonlijk is het assortiment breed genoeg.Altijd duidelijk te zien hoeveel er nog op voorraad is.De bestellingen komen altijd op tijd aan.

Prima webshop

Voor een webshop ziet de site er misschien wat gedateerd uit. Maar de producten zijn top, veel natuurlijke producten die ook daadwerkelijk goed zijn voor de konijnen. Duidelijke voorraadindicatie en snel geleverd!

50/50

De producten die ik gekocht zien er uit als op de foto en de konijnen zijn er ook erg blij mee. Helaas zijn ze wel wat slecht afgewerkt. Er zitten echt zichtbare lijmresten op die je zelf moet weghalen voordat de konijnen denken oh dat is lekkerr.

Altijd goed

Altijd goed

Ik was erg blij,mijn konijnen vind dit zo lekker en niet te krijgen bij de dierenwinkel, niet leverbaar wordt er gezegd.Ik had alleen wat meer moeten bestellen ,de verzendkosten waren wel hoog in verhouding met wat ik had

Fijn assortiment en snel vezonden

Ik vond hier eindelijk een geschikt huisje voor mijn cavia’s - ook het assortiment snacks is goed. Fijne webwinkel, handig zo’n speciaalzaak voor konijn en cavia!

Andere ren gekregen dan op plaatje

Andere ren gekregen dan op plaatje. Wel prima ren. Snelle levering

Mooie producten en snelle levering

Wij zijn tot nu toe tevreden over de geleverde producten en de snelle levering voor onze nijntjes!

Snelle levering goed product

Laatst meerdere dingen gekocht, top product. Alleen 1 nadeel ik had een hooihuis besteld en snap kwa ruimte dat dit de beste optie is maar wel jammer dat plastic kapot word gescheurd. Aangezien hij niet direct word gebruikt droogt het sneller uit

Ik bestel al heel wat jaren bij Konino. Ik bestel ook altijd veel in 1x. Er is voldoende keuze en het is van erg goede kwaliteit. De enige tip die ik heb is dat het leuk zo zijn om soms een kleine attentie mee te sturen. Dat deden de vorige eigenaren van Konino weleens. Zeker bij je grote klanten werkt dat extra stimulerend. Verder ben ik super tevreden! Ga zo door

Uitstekend assortiment en service!

Al jaren een tevreden klant van deze shop. Mijn konijnen zijn gek op de speeltjes en snacks en voor mij is de grote inkoop van bijvoorbeeld voeding en bodembedekking erg aantrekkelijk. Ga zo door!!!

Snelle levering en goed product.

Levering niet zoals beloofd

Prima webshop, maar op de website stond de volgende dag geleverd. Maar ik heb mijn bestelling uiteindelijk pas ná 3 dagen ontvangen. Wat vervelend was, omdat mijn konijnenvoer bijna op was en ik Konino uitkoos op zijn snelle levering.

tevreden over de afwikkeling!

goede en snelle afwikkeling!

Ben erg tevreden

Goed geregeld

Goed, snel, betrouwbaar

Nette levering, goede prijs voor de producten.

Fijne winkel, snelle levering

Duidelijke website, snelle levering

Gebruiksvriendelijke site snelle levering aä

Prima levering

Goede kwaliteit, prijs en levering

Geweldige snelle service

Geweldig goede snelle service top

Bezorging goed, product minder

Bezorging was goed gegaan. Ik had trixie loopbrug besteld en scharnieren waren niet goed geschroefd dus kon ik de brug niet volledig uitklappen. Gelukkig heb ik het zelf kunnen oplossen met de boormachine en de scharnier te verplaatsen. Ook had ik al eerder een mail ontvangen of ik mijn mening wilde geven, toen had ik mij uitgeschreven, want ik had daar geen behoefte aan. Echter heb ik weer een mail gekregen of ik mijn mening wilde geven, zou graag nu geen mails meer willen ontvangen.

Eenvoudig te bestellen, zeer snelle levering

Zeer goed. Zeer snelle levering.

Netjes en snel geleverd. Zelfs met de corona drukte. Spullen waren netjes verpakt.

Overwinningsplein 11

9728 GP Groningen