Snelle en vriendelijke afhandeling

Product voldoet aan omschrijving. Het product werd ook snel geleverd en ziet er goed uit.

Ik heb erwtenvlokken besteld.Omdat een klein zakje bij de lokale dierenwinkel veel te duur was ben ik gaan zoeken naar voordelige erwtenvlokken.Bij konino was de prijs het scherpst,zelfs inclusief de verzendkosten was ik nog vele malen goedkoper uit.Besteld,vlot geleverd en de konijnen smullen er van.Konijnen blij en ik blij.Als de bodem van de zak in zicht komt,bestel ik zeker weer bij konino.!

snel

bestelling was in de beloofde 2 dagen binnen,ondanks de corona mooi materiaal voor een mooie prijs ik ben er blij mee

Goed en betrouwbaar

Snelle verzending, betrouwbaar en producten zijn zoals beschreven

Goede producten en goede service

Als je hier koopt weet je zeker dat het goed komt met je bestelling en je een product krijgt van goede kwaliteit tegen een redelijke prijs

Bestelling snel en in goede orde ontvangen.

Good service

Good service, good hay for guinea pigs.

Prima levering, netjes verpakt. Duurde wel bijna een week maar denk dat dat komt door de paasdagen.

Top service, goedkoop, goede kwaliteit

Goede duidelijk webshop waar je alles wat je nodig moet hebben kunt krijgen voor je huisdier. Verder zijn de prijzen goedkoop, een goede kwaliteit van materiaal en de levering van je bestelling super snel. Kortom koop hier alles voor je konijn of cavia!!

Goede producten, snelle verzending

Ruim aanbod in kwalitatieve producten. Snelle verzending.

Hele goede service

Vandaag besteld voor 12:00 uur morgen in huis. Nou dat vinden onze meisjes heel erg fijn!

netjes en snel geleverd

netjes en vlug geleverd de site mag iets uitgebreider beschrijven, stond een foto op maar ik kon het product niet vinden

Goede communicatie en sneller service!

Goede communicatie en sneller service!

Juiste levering, scherpe prijzen👍🏻

Snelle levering prima product

Goed verpakt en snel geleverd.

Snel en met kwaliteit

Producten zijn snel geleverd voor een goede(goedkope) prijs. Verzenddoos is een hergebruikte doos die zij weer van hun leverancier krijgen. Dit zouden meer webshops mogen doen!

Snel, klantgericht, betaalbaar

Ik vond hier spullen die ik bij andere webshops, waar ik gebruik van maak, niet kon vinden of te duur vond. In mn bestel-proces had ik bij opmerkIngen nog iets genoteerd met een vraag.. Amper 5 min later kreeg ik al mailtje met antwoord.. Nog wat over en weer gemaild.. T was gewoon een duidelijke en directe communicatie.. (Niet zoals je bij grotere webshops vaak heb dat élk bericht weer door een andere medewerker was behandeld en waarop je steeds tijd moet wachten eer je mail terug hebt..) Nou en volgende ochtend om 10 uur stond mijn nieuwe ren(2x) al dienst te doen!

Super service en zeer snelle verzending

Hele snelle service, keurig verpakt. Niks te klagen dus!

Op tijd goed verpakt geen problemen.

Geen problemen ervaren . Product was goed verpakt en de bezorging op tijd.

Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd

Duidelijke site. Fijn dat de voorraad indicatie erbij staat! Gemakkelijk bestelproces en snel geleverd!

Snel en betrouwbaar

Ik bestel regelmatig producten voor mijn konijnen bij Konino. Altijd snelle verzending, en producten zijn zoals omschreven. Prijs-kwaliteitsverhouding is ook prima.

Super snelle service

Altijd een snelle service, goede prijs en vriendelijk personeel.

Snel geleverd voor een goede prijs

Heb al een paar keer besteld bij Konino, de levertijd is goed en de prijs concurrerend.

De goedkoopste voor mijn cavia's

Makkelijk bestellen, alleen zou er iets sneller geleverd kunnen worden. Maar misschien komt dat nu door de Corona...

Overwinningsplein 11

9728 GP Groningen