was allemaal top

Ik heb besteld en het werd al de volgende dag geleverd. Helemaal goed.

Helemaal super

Na bestelling zijn de producten snel thuis. Ik had onlangs een vraag over mijn bestelling en kreeg binnen 10 minuten antwoord per mail, heel erg fijn!!

Altijd betrouwbaar en snel!

Ik bestel al jaren bij konino en word nooit teleurgesteld. Ze leveren snel, de basis producten zijn altijd aanwezig en ze zijn daarnaast relatief betaalbaar.

Duidelijk, makkelijk bestellen, voldoende keus

Bestellingen lopen tot nu toe altijd volgens verwachting. Duidelijk te zien hoeveel er nog op voorraad is, voldoende keus. Alleen voor Chipsi Super strooisel en Science Selective Grainfree moet ik naar een andere shop.

Ruim aanbod, snelle levering

Bestelling wed tiptop verzorgt afgelverd

Prima verzorgd

Ruime keuze in konijnenproducten

Groot assortiment, snelle levering. Heel fijn dat de verzendkosten minder worden, als je meer besteld. Klein minpunt: als een product tijdelijk uitverkocht is, kan het heel lang duren voordat het weer leverbaar is.

Ruim assortiment, goedkoop en keurig verzonden

Verzorgingsproducten voor mijn 2 knagers koop ik altijd van hetzelfde merk Supreme Selective. Dat is prijzig, maar bij Konino het voordeligst! Ik ben verkocht en raadt Konino bij iedereen aan.

Tecreden

Betrouwbaar en snel!

Zoals altijd een snelle goede levering van m'n bestelling!

Goede ervaring

Bedrijf komt zijn afspraken na, hebben leuke artikelen!

Leuke spullen, goede prijs en fijne communicatie

Wat speeltjes voor mijn konijn besteld en opgehaald. Goede service, niks op aan te merken.

Good service

Good service, good hay for guinea pigs. Reliable shop!

Snelle betrouwbare levering

Al verscheidene malen besteld, zeer tevreden.

Snelle levering, goed assortiment

Altijd goede ervaringen met dit bedrijf; snelle levering en een ruim assortiment. Ook de prijzen van bijvoorbeeld het konijnenvoer zijn zeer aantrekkelijk. Aanrader!

Een van de weinige webshops die nog 10kg verpakking Beaphar Care+ konijn in voorraad heeft. De volgende dag na een telefoontje direct geleverd.

Altijd goed geïnformeerd vanaf de bestelling

Zodra je besteld hebt krijg je overal duidelijke mails van. Bij problemen kun je persoonlijke mails sturen en krijg je netjes reactie terug. Ze doen nooit moeilijk en hebben vertrouwen in de klant.

Goede service en snel geleverd

Mijn vraag werd via de mail snel beantwoord. De levering ging ook voorspoedig.

Webshop met ruim assortiment tegen zeer concurrerende prijzen en vriendelijk en behulpzaam personeel

Op de webshop kun je zien of e product in voorraad is. Soms gebeurt het dat een product niet voldoende in voorraad is vergeleken met hetgeen je bestelde. Dan volgt er een mail die dat uitlegt en waarbij wordt aangegeven dat hetgeen niet geleverd kan worden gerestitueerd wordt. Ook heb ik onlangs gemerkt dat een bestelling niet geplaatst kon worden vanwege technische problemen. Dat heb ik via een mail kenbaar gemaakt. Op de mail werd vrij snel gereageerd en er volgde nog een tweede mail die aangaf dat de technische problemen verholpen leken. Op deze manier maak je graag weer gebruik van de webshop en je beveelt hem ook an bij vrienden en kennissen.

Veel variatie en goede prijs

Veel variatie voor mijn konijn. Leuke aanbiedingen. En een snelle levering.

Bestel er al vaak altijd goed

Klantgericht en kwaliteit

Voor het eerst een bestelling gedaan bij Konino. Heel makkelijk laten bezorgen bij een PostNL 'pakjegemak' afleverpunt in de buurt. Het was een grotere bestelling met meerdere dozen. En na een vraag via email over de bestelling (had te weinig pakketten mee gekregen bij het punt) werd ik binnen 10 minuten teruggebeld en mijn vraag/probleempje werd gelijk opgelost. Goede kwaliteit, communicatie en service!

Gewoon netjes en scherpe prijzen

Mooie website, groot aanbod, scherpe prijzen, leuke plek om te shoppen !

Snelle levering maar beetje vaag

1 negatief puntje. Als je kiest bij betaling voor overschrijing, dan krijg je alleen maar mail met bevestiging dat je wat besteld hebt. Maar zonder het totaal bedrag en wat het is. Wil je overmaken dan moet je eerst de bestelling weer invoeren om te zien wat je moet betalen. Het is namelijk nergens terug te vinden.

Overwinningsplein 11

9728 GP Groningen