Niks op aan te merken

Ik heb voor het eerst op Konino besteld en ben zeer tevreden! Snelle verzending en het product is van goede kwaliteit

Prima prijs en service

Snelle levering 🚚

Snelle levering en goede prijzen

Veel aanbod tegen scherpe prijzen en snel geleverd!

Snelle levering en goed geprijsd

Kwaliteitsvoer voor scherpe prijs. Ondanks feestdagen snel geleverd.

Snel en goed

Gewoon je spulletjes bestellen en deze op tijd en netjes geleverd krijgen. Prima dus!

Snel besteld, prima geleverd

Snel besteld, prima geleverd

Producten snel geleverd en goed verpakt.

Wij hebben een aantal producten voor onze nijntjes besteld. Onze bestelling werd op tijd geleverd en mooi en schoon verpakt in een stevige kartonnendoos. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!

Geweldig!

Eerste keer hier besteld en al zo tevreden! Lage prijzen, goed verpakt en hele snelle verzending! Ben hier echt heel blij mee! Zeker voof herhaling vatbaar❤

Geweldig.

Snelle service, makkelijke en overzichtelijke website.

Had er nog nooit besteld of van gehoord, maar ben erg tevreden. Mooie kwaliteit spullen en snel in huis.

Top! Goede producten en snelle levering. Prijzen oke

1e bestelling gedaan. Als producten in prijs voordelig zijn en kwaliteit goed blijven dan zal ik zeker blijven bestellen 👍🏻😃

Mooie prijzen en snelle levering!

Flink verschil bij bulk aankoop! Snelle levering. Site is ietsjes minder gebruiksvriendelijk. Maar alles kunnen vinden!!

Goede prijs, prima product en snel geleverd.

Helemaal in orde.

Vlot besteld en vlot geleverd

Als cadeautje had ik een houten hamster huisje besteld voor een vriendin haar verjaardag. Cadeau was keurig op tijd in huis en werd super enthousiast ontvangen. Mooie kwaliteit, alleen beetje veel lijm klodders langs het houten dakje. Enige minpuntje, ook omdat we niet weten of het schadelijk kan zijn als de hamster hieraan knaagt. Desniettemin huisje in gebruik genomen en helemaal goedgekeurd door de hamster. Tot nu toe geen lijmknagerij.

correcte prijzen, duidelijke info, snelle levering = heel tevreden

correcte prijzen, duidelijke info, snelle levering = heel tevreden

Perfect!

Eerste bestelling....en er gaan er vele volgen! Bestellen ging gemakkelijk, overzichtelijke site. Prijzen zijn goed en kwaliteit is zeer goed. Levering zoals aangegeven heel snel. Alles was netjes verpakt. Zijn blij dat we deze website hebben ontdekt!

Goede prijs en sneller levering

Mijn eerste bestelling, goede prijzen en snelle levering.

Mijn eerste levering, een meevaller: snelle en correcte levering

Goede producten tegen goede prijs zonder dierenleed

Snelle levering en goede prijzen, zonder dat de verkoop van jonge konijnen in stand wordt gehouden zoals in dierenwinkels.

Snelle levering en goede prijs!

Bij Konino weet je altijd dat je de bestelling de volgende dag in huis hebt, super fijn. Bovendien zijn de prijzen reëel wat maakt dat ik graag bij Konino bestel!

Zondag besteld, dinsdag geleverd. Goede service, kwaliteitsvolle producten!

Goede site met goede service. Vrijdagavond besteld en dinsdagavond is de bestelling geleverd.

Overwinningsplein 11

9728 GP Groningen