Uitstekend, goed assortiment en supersnelle verzending!

Gunstig geprijsde kwalitatief goede producten, supersnelle verzending. Goede en duidelijke communicatie. Men doet wat men beloofd.

Precies wat ik nodig had, snelle levering.

Precies wat ik nodig had, snelle levering.

Bestel regelmatig grote hoeveelheden. Altijd snel geleverd en goed verpakt.

Snel, prima producten, aardige mailtjes

Snel, prima producten, aardige mailtjes

Goed assortiment

Groot assortiment met goede producten. Snelle levering, lage verzendkosten.

Snelle levering, netjes verpakt. Kwaliteit van hoi is prima

Goedkoop caviavoer en prima levering

gewoon goed

Altijd snel, en goede producten voor goede prijs

Konino levert goede producten voor een goede prijs: en Lekker snel aan huis. Heel handig!

Super ervaring

Goed service

Groot assortiment voor konijnen producten. Snelle levering.

Een hele fijne webwinkel

Het assortiment is uitgebreid en voldoende. De communicatie is goed. Ik kom altijd graag winkelen voor mijn konijnen. Wen verbeterpuntje vind ik de website. Dat is op een telefoon niet prettig werken. Als je iets zoekt dan zie je niet meteen resultaat. Je hebt het idee dat er niets gevonden is. Je moet naar beneden scrollen om iets te zien.

Goede service en goede producten.

Ik bestel al jaren voeding en dergelijke bij Konino. Snelle levering en goede producten.

Uitstekende service

Super snel en uitstekende service

Snelle levering maar ik wil wel opmerken dat ik vermoed dat de pakjesdienst met de dozen smijt. Er hangt amper nog een maïskorreltje aan de kolven

Prima website

Ruime, voordelige voorraad. Snel en betrouwbaar verzonden.

Wederom geweldig

Ik bestel aardig vaak bij konino, en ben nog steeds zeer tevreden! Snelle levering en goede spullen. Mijn 4 konijnen zijn er ook blij mee.

Snel en conform bestelling geleverd

Snelle correcte levering.

keurige en snelle levering.

Altijd goed en snelle levering

Top! Zoals altijd.

Vlaamse reuzen

Goed geleverd en goed gelachen met de maat van het hooiruifje Stro niet grof , zeer leuk voor hun hokschuilplaatsen ! Groentenstaafjes mogen grote, voor onze Vlaamse reuzen!!!

Gewoon goed.

Goede prijs-kwaliteitverhouding en snelle bezorgservice.

Topservice

Spullen leken niet op voorraad, maar na contact is het binnen een paar uur geregeld en besteld. En een dag eerder dan verwacht ook nog uitgeleverd. Topservice voor een goede prijs! Wat mij betreft een aanrader.

Goed en snel geleverd

Weer goed en snel geleverd.

Veel keuzeen prima prijzen

Aantal dingen besteld voor onze cavia’s. Producten zijn prima geprijsd en worden snel en netjes geleverd.

Al jaren tevreden

Mijn konijnen en ik zijn gek op konino en shoppen hier al jaren.

Overwinningsplein 11

9728 GP Groningen