Snel bezorgd

Website mag iets overzichtelijker, want je moet bij elke pagina naar beneden scrollen voorbij het menu, om te zien wat daar staat. Dat is wat vervelend/hinderlijk tijdens het bestellen. Doos was ook veel te groot voor wat ik besteld had. Voor de rest prima website met goede prijzen.

Super nette en snelle levering

Zeer goede prijs en lage verzendkosten. Heel tevreden en gonnie ons konijn speelt er graag mee

prima service, goede prijzen

snelle service, betrouwbaar

in het algemeen tevreden, maar over een specifiek product niet

Snelle verzending en goed verpakt. Kwaliteit van één product - waar ik al twee keer eerder over heb geklaagd - is alleen zwaar onder de maat. Vroeger was dit altijd een heel goed product, maar snap niet dat ze het in deze staat verkopen. Had verwacht dit product weer zonder problemen te kunnen bestellen. Over de rest tevreden, maar op dit punt zeker teleurgesteld.

Goed bereikbaar bij vragen en snelle verzending.

Snelle reactie op vragen via de mail, daarnaast zeer behulpzaam.

Prima levering!

Snel geleverd, prima kwaliteit van producten en verpakking. Veel keuze. Geweldig adres voor goede prijs/ kwaliteit verhouding.

Snelle levering, ruime keuze en goede prijs.

We bestellen al enkele jaren bij Konino en hebben nog nooit problemen ondervonden. Altijd een correcte en snelle levering van kwalitatief goede producten tegen voordelige prijzen. Konino heeft een fijne, duidelijke website.

Snelle levering.goede prijs

Snelle bezorging

Snelle bezorging

Matig

Konijnenhok van 99 euro....en was niet makkelijk in elkaar te zetten,en heel goedkoop hout....is na een week tijd al voor de helft opgegeten

prima service

Bestelde artikelen zijn snel geleverd.

Snelle en goede levering!

Bestel al jaren bij Konino, en nog nooit problemen ondervonden. Ga zo door!

Mooie aanbiedingen snelle levering

Goeie prijs en veel keuze Snelle levering Het zal alleen wel handig zijn als je op de site een account kan maken voor de rest prima !

Prima winkel, snel bezorgd!

Prima winkel, snel bezorgd!

Goede service en een snelle levering

Meerdere keren besteld bij Konino en steeds tevreden.

Snelle levering, altijd de goedkoopste

Als het weer tijd is in konijnenvoer te bestellen, ga ik weer vergelijken tussen alle webwinkels. Konino is iedere keer de goedkoopste

Meest slechte timothy hooi ooit!

Duur timothy hooi en voornamelijk hele korte stukjes en gruis maar wel bijna 6,00 E dit is niet voor herhaling vatbaar! Wat een teleurstelling!

Top !

Snelle correcte levering, mooie kwaliteit producten van de Hoeve

Geen beste ervaring

Ik had een houten konijnen hol besteld waarin zand gedaan kon worden. Alleen was alles stuk erin. Terwijl de doos heel was. Jammer

Mooie producten en super service!!

De producten zijn goed, oa heel fijn hooi. Service is geweldig. Denken mee, zelfs via webwinkel. Service is zowel in de winkel als via de webshop super.

Prima geleverd

Zoals verwacht

Ik bestel er al jaren en nog nooit problemen mee gehad. Altijd een correcte en snelle verzending tegen en producten tegen voordelige prijzen.

Kwalitatief goede producten, goede service, fijne website :)

De producten zijn zorgvuldig gekozen, zo is het hooi bijvoorbeeld van een betere kwaliteit dan bij overige webshops.

Leuke aanbiedingen en snelle levering

Ik heb nu al een aantal keren een bestelling geplaatst bij Konino. De aanbiedingen zijn leuk, snelle levering en goede communicatie.

Goede service en kwaliteit

Snelle en goede service en producten tegen scherpe prijzen. Tot de volgende keer.

Overwinningsplein 11

9728 GP Groningen