Wszystko jest super

Super snelle en goedkoop levering

Goeie service en producten. Snel en goedkoop geleverd. Ik kan het aanbevelen :)

Goede aflevering

Goede aflevering

Top plantjes ontvangen van 123 planten

Ik heb 75 vaderplantjes gekocht om die weg te geven aan de catering en al het zorgpersoneel i.v.m het feit dat zij 8 jaar lang heel goed gezorgd hebben voor mijn vader, die bijna de leeftijd van 105 jaar heeft bereikt. Toen ik vernam dat er vaderplantjes bestonden kon ik die en ,jawel, bij 123 planten. gelukkig bestellen. TOPPLANTJES en zorgvuldig verzonden José van Uden

Prima.

Zie boven

Goede kwaliteit plant

Voor het eerst besteld. Dus toch wel spannend. Kreeg de plant eerst binnen. En een dag later de pot. Dit was niet heel handig omdat het hydrocultuur is. Maar is allemaal goed gekomen. Mooi plant van een uitstekende kwaliteit. Goed verpakt voor transport

Kwaliteit- correct- snel En goed advies Super allemaal M.v.g. Robert Beije

Fijne planten site

Ik ben heel tevreden en de bestellingen komen altijd snel binnen. Het is heel goed verzorgd en ingepakt als ik het binnen gekregen heb.

Nee, ik ben niet blij met mijn bestelling

Na een aantal maand krijg ik een bericht van 123 planten als ik blij ben met mijn bestelling en daar is mijn antwoord nee op. Ik had de set van makkelijke planten gekocht en de grote plant die is nog helemaal goed, dus daar een ster voor. Alle andere kleine planten die gingen al binnen 2 week dood of verwelkten terwijl ik ze normaal water gaf, niet teveel niet te weinig. Ze stopten er gewoon mee. Ook een ster voor de bezorging want de planten waren wel goed verpakt. Voortaan ga ik liever naar een bouwmarkt. Helaas

Mooie planten en fijne bezorging

Ik heb al vele planten besteld, steeds mooi op tijd en goed afgeleverd.

Beste online plantenshop die er is

Snelle verzending, planten heel goed verpakt zodat ze niet beschadigen tijdens transport. Heel tevreden over de service.

Er werd snel en goed geantwoord op mijn vraag. De verzending van mijn bestelling ging vlot.

de levering was perfect

snelle levering mooie planten en goed verpakt . dit is weer zo n bedrijf waar je niet te leur word gesteld ALLES TOP > ga zo door.

Planten waren in enorm goede staat en doen het nig steeds goed

De planten waren goed verpakt en enorm mooie volle planten

Helemaal naar wens

Mijn voeding voir hydro was op. Moeilijk te bemachtigen. Gelukt bij 123planten.

Niet de plant die ik besteld had

De hoogte van de plant klopte niet.

Kwalitatief en zonder schade bezorgd

De planten waren zoals op de foto. Waren heel goed ingepakt en zonder schade bezorgd. Ik was in eerste instantie aan het twijfelen om planten online te kopen, maar dat bleek niet nodig. Ik kan het zeker aanraden!

Goede kwaliteit voor een zeer redelijke prijs

Ik heb al meerdere keren bij 123planten besteld. Altijd tevreden met de kwaliteit en ook zeker de prijs!

Snelle levering en goed verpakt.

Snelle levering, lage prijs en overzichtelijke shop.

Goed en snel

Uitstekende website en bestelling keurig op tijd

Snel geleverd en prima verpakt de planten zien er geweldig uit

Voortreffelijk

Snelle ontvangst en groeien goed

mwah

Mijn bestelling, 3 planten en een zak potgrond, lijkt weliswaar in één keer verstuurd, maar DPD smeert het uit over 3 leveringen - met hetzelfde nummer. Ze zijn inmiddels twee keer geweest, wanneer het restant geleverd wordt blijft vooralsnog raadselachtig. Daarnaast blijkt de als 45cm hoge plant bestelde Pachira krap 35cm te meten - de zgn geldboom heeft meer weg van een kleingeldboom ;) Helaas lukt het de klantenservice van 123planten niet binnen de beloofde termijn te reageren, hoezeer de telefonistes die overduidelijk voor een derde partij werken, hun best ook doen.

foute bezorger gekozen

plantje werd random elders bezorgd deze bezorger is werkelijk heel slecht

Slechte service

Plant besteld en betaald en een bevestiging van verzending ontvangen via e-mail maar zonder track&trace nummer. Via e-mail heb ik hierover een vraag gesteld maar er werd niet gereageerd. Vervolgens gebeld, lang in de wacht waarna de verbinding werd verbroken, opnieuw gebeld en na heel lang wachten eindelijk iemand aan de lijn. Met mijn vraag werd ik naar DPD verwezen, toen ik zei dat ik niet met DPD maar met 123Plant zaken deed en graag een track&trace nummer wilde om de zending te kunnen volgen werd de telefoniste erg kortaf, wenste me een fijne dag en verbrak de verbinding. Elders op internet las ik over meerdere soortgelijke klachten.

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.