Wel ik zit nog steeds op me bestelling te wacht dus kan niet oordelen.

Ik kan niets zeggen. Het is er nog niet.

Aschwin van Fessem heeft mij prima geholpen

Mijn pakketje was in het depot van PostNL blijven liggen. Aschwin van Fessem heeft contact met PostNL opgenomen en ervoor gezorgd dat mijn pakketje op transport naar Tsjechie gaat.

Altijd leuk om nederlandse producten ontvangen.

Ik had 2 pakjes wie stuk waren (hagelslag en saté saus)

Snelle en zeer nette levering. Zeer goed verpakt.

Text unreadable

Text unreadable

Perfekt

Goed verpakt, alles erin, originele Produkte, geen Reimport, schnell geleverd naar Duitsland. Faire prijs. Zo houden dan kan men allen maar tevreden zijn.

Deze keer grote voor uitgang

Zalig lekker de producten uit holland

Uitstekend gedaan.

Prettige website en ervaring.

Kan ik u vertellen als de producten geleverd zijn.

Kan ik u vertellen als de producten geleverd zijn 22/6 geleverd alles prima

fast delivery

We received our order in good ordr and well packed.

Geen top service

De eerste keer dat ik bij jullie bestelde waren alle chips kapot, maar ik kreeg als compensatie mijn 5 euro terug. Kun je je voorstellen dat ik daar héél blij mee was ; ) Deze keer wacht ik al 3 weken op mijn pakketje in Duitsland, waar ik gevraagd wordt om de Duitse forwarder te bellen, die vervolgens niet opneemt. Lekker boeltje.

van jullie kant uitstekend, het kwam snel aan in Brazillie

maar helaas voor de tweede keer word het pakket weer terug gezend, ze hebben het niet geacepteerd, volgens mij acepteren ze niet een droge worst, rookworst lukte meestal wel

As predicted a bit later due to brexit & covid but very pleased overall!

Efficiënt en correct goede comunicatie en een wel tevreden klant. Zal zeker weer een bestelling plaatsen. Groet van uit Dublin Ierland.

Geen enkele negatieve gedachte komt op.

On line besteld, betaald per bank overschrijving. Alles eenvoudig. Snelle aanlevering dwars door het Brexit gordijn, grondig verpakt en vers. Reizen naar het vaderland gestopt, dus we hebben Real Dutch Food ontdekt als een fijn alternatief.

Alle produkten die ik wilde, kon ik bestellen.

I had troubles with my parcel (it didn’t get delivered, but that’s absolutely not their fault) and they were super nice about it. They handled it with the post office, and sent me another package. They were great, quick, and nice. Me and my friends enjoyed the food that we used to eat when we were in Amsterdam, it was awesome. I would absolutely recommend their service!

Bestelling en levering prima, kan niet beter!

Super leuk om Nederlandse producten in Duitsland te kunnen kopen, vooral nu de mogelijkheid om "even" naar Nederland te gaan en daar boodschappen te doen, in de corona-tijd gecompliceerd is.

As usual a nice and easy shopping experience

The shopping is easy and delivery quite quick despite the Covid issues

no delivery yet despite paying a lot for it

I still do not have delivery order number 2643 on 6th May 2021. Its 7th June now, hopefully it comes

• Would you recommend us? No

bomvrij verpakt ! echt perfekt !

alles heel goed aangekomen en heel goed verpakt, ik hab bier besteld en ehet zat in een doos met voldoende verpakkingsmateriaal om ervoor te zorgen dat de franse pakketleveringsdienst het niet stuk maakt (die gaan er meestal slecht mee om). een hele dikke voldoende dus !

reliable

Good products, good packaged, good communication

Primakassie

O.a. hagelslag en speculaas zijn nou niet de meest populaire levensmiddelen in Denemarken, dus is het goed dat dat te bestellen valt bij Real Dutch Food, oftewel Echte Hollandse Pot. Goeie service. Snel geleverd. Ben tevreden.

Duur, maar ben best tevreden

Sinds jaren kreeg ik altijd de faktuur waar de transportkosten werden vermeld en hier in Kenia moet je ook invoerrechten betalen over de transportkosten(sic). Voor het eerst kreeg ik bij mijn laatste zending een invoerformulier zonder dat de vervoerskosten waren vermeld. scheelde toch weer even Euro 51,= .Zou ik daar invoerrechten over hebben moeten betalen dan zou het bedrag aan invoerrechten bijna net hoog zijn als de waarde van de goederen omdat de vervoerskosten bijna verdubbeld zijn vergeleken met een jaar terug. HOUDEN ZO REAL DUTCH FOOD !!!

Al jaren geweldig.

Het keuzepakket is overvloedig. De prijzen zijn zeer redelijk behalve porti naar landen buiten Europa. De persoonlijke service: was het maar zo bij alle bedrijven! Leveringstijd redelijk. Ik ben een vaste klant en ga nooit meer weg Een ding jammer: geen diepvriesproducten. Wat ik enorm mis: Loempias, kroketten en Hollandse nieuwe, maar daaar is natuurlijk niets aan te doen...

Na Brexit is het moeilijker en duurder geworden om pakjes uit Nederland te ontvangen in Engeland. Real Dutch Food heeft het daar ook moeilijk me, maar heeft het goed opgevangen.

Ezelvense Akkers 41

5022PM Tilburg

Over Real Dutch Food

Realdutchfood.com heeft een zeer ruim assortiment. Met zo'n 3200 artikelen kunt u altijd een goede keuze maken. Het grootste deel is hoofdzakelijk Nederlandse levensmiddelen. Het merendeel wordt vers ingekocht nadat de bestellingen zijn binnen gekomen. Daarom duurt het gemiddeld 2-5 werkdagen voordat een bestelling naar u wordt verzonden. Realdutchfood.com richt zich vooral op de doelgroep Nederlanders die zich over de landsgrenzen hebben gevestigd. Uit onderzoek is gebleken dat vele "Hollanders in den vreemde" de typisch Nederlandse producten niet kunnen missen. In deze behoefte voorzien we al sinds 2006.