Goede service en goed verpakt

Netjes en snel bezorgt. Goed verpakt. Echt met zorg gedaan.

Mijn ervaringen zijn uitstekend in alle opzichten.

Excellent and friendly company.

Fast and friendly service. Easy to navigate website. All products are well packed in very strong box. Fast and reasonably priced shipment. I have now received several orders from this company and highly recommend them.

Prima Service!

Niets op aan te merken, snelle levering, ook tijdens corona, producten goed verpakt.

super levering goed ingepakt bedankt

super

Snel

Moeilijk

Heb steeds moeite een order te plaatsen. Vraag om nieuw "password" - dan werkt niet in bestelling. Wacht op nieuw password - moet dan opnieuw bestelling plaatsen - werkt weer niet. Zou graag bestellen via telefoon. Wat is Uw nummer?

Een groot nadeel is dat je niet je Bestelling volgen kan

Wij zijn blij dat we, als of echtpaar nog hollandse Produkten kunnen kopen.Wij hopen dat het een sucses wordt..Helaas ontbreekt een zendinssnummer Arie van der Pas

Teleurstellend

Heel jammer dat ik de Italiaanse drop niet heb gekregen. Daarom had ik de shop gedaan. Nu zit ik zonder De pakjes nasi waren erg klein.

When I order I always have everything within a week

Leuk winkelen

Ontdekt wegens de speciale omstandigheden en direct verkocht !

Ondanks de ongewone omstandigheden kwam mijn bestelling toch nog vrij snel en prima ingepakt aan. Hartelijk dank!

Keurig verzorgd

Alles netjes ingepakt En precies wat ik nodig heb

I have repeated my orders

Goed verpakt. Niets gemist. Blij er mee.

Gute Holländische Artikel

Schnelle Lieferung und sehr gute Verpackung. Alles gut angekommen.

Perfect van bestelling tot levering.

Had de bestelling klaar staan en mijn kortingscode voor mijn verjaardag trok mij over de streep. Alles in stevige doos geleverd, voldoende beschermmsteriaal gebruikt. Top!

Alles prima

Alles gekregen waar ik om vroeg

Prima. Snel

Groot assortiment. Makkelijk te bestellen, alhoewel het betalen geeft altijd problemen omdat ik met mijn nl-kaart wil betalen. Ben zeer tevreden.

Goede ervaring met Real Dutch Food

Ik heb altijd wat moeite om dingen te vinden op de website: deze keer was het de gevulde koeken die niet te vinden waren als ‘gevulde koeken’ of ‘Jumbo gevulde koeken’. Ik dacht dat ik de strijd had opgegeven om ze te vinden, maar ik vond vier pakjes in de doos. Beter ermee verlegen dan er om verlegen, zeg ik maar. Het is geen probleem

Goede keuze

Ik ben vele jaren klant bij R D F ,tot laatst jaar heel tevreden .had moeilijkheden met inschrijven maar met uw hulp lukte het weer.in oktober bestelde ik een een pakket wat ik nooit ontvangen heb.(kreeg mijn geld geretuneerd.) In februari heb ik een nieuwe bestelling geplaatst en wacht nu op het pakket. Hoop dat het deze keer aankomt.

Snel en compleet

Goede keuze aan producten en merken. Prijzen wel aan de hoge kant. Redelijke leveringstermijn.

Al jarenlang zeer tevreden klant !

Al jarenlang zeer tevreden klant !

Voldoende

Heb m’n mening veranderd, uiteindelijk is het bijna een maand later aangekomen, weet dat het de fout was van het post bedrijf maar vindt het toch echt wel wat te lang! Ik heb op 28 januarie een order geplaatst die ik tot op heden, 15 februarie nog niet heb ontvangen. Er werd wel meteen gereageerd op mijn mail waarom/hoezo wat goed is maar er is nog steeds niets opgelost aangekomen na 17 dagen wat ik vrij absurd vindt voor een bestelling van NL naar Italie

Alles ontvangen en zorgvuldig ingepakt, heel goed.

Goede service!

Ezelvense Akkers 41

5022PM Tilburg

Over Real Dutch Food

Realdutchfood.com heeft een zeer ruim assortiment. Met zo'n 3200 artikelen kunt u altijd een goede keuze maken. Het grootste deel is hoofdzakelijk Nederlandse levensmiddelen. Het merendeel wordt vers ingekocht nadat de bestellingen zijn binnen gekomen. Daarom duurt het gemiddeld 2-5 werkdagen voordat een bestelling naar u wordt verzonden. Realdutchfood.com richt zich vooral op de doelgroep Nederlanders die zich over de landsgrenzen hebben gevestigd. Uit onderzoek is gebleken dat vele "Hollanders in den vreemde" de typisch Nederlandse producten niet kunnen missen. In deze behoefte voorzien we al sinds 2006.