Positive
After ordering them they arrived within two days, and I immediately had a Frikadella tasting session. It has been 38 years since I tasted a Dutch Frikadella and one mouthful took me back to Venlo all those years ago, they were beautiful and just as I remembered them. I would highly recommend this company to anyone looking for the real taste of Holland right here in the UK.
SuggestionsI have no improvements or suggestions to make because I was totally happy with the cost, the delivery and the service.
Pluspunten
prima contact bij problmen
Pluspunten
Friendly and helpful
Positive
Extremely pleased with my order of frikadellan prompt service customer service excellent. Will definitely order again in the future.
Pluspunten
De diepvries goederen werden geleverd zoals beloofd en in goede staat. Zeer tevreden over.
VerbeterpuntenPrijs is wat aan de hoge kant, aan de andere kant wordt de prijs overduidelijk aangegeven. Er zitten geen onverwachte verrassingen bij. Een tip voor de vervoerder: een berichtje dat de goederen zijn afgeleverd zou mooi zijn. Ik kwam toevallig tussentijds bij mijn huis en kon zodoende de goederen op tijd in het vriesvak doen. Indien ik op een normaal tijdstip thuis zou zijn gekomen, dan vrees ik dat eea wellicht reeds ontdooid zou zijn
Pluspunten
Kwaliteit
VerbeterpuntenPrijs
Pluspunten
Bestelde waren redelijk tijdsruim gearriveerd
VerbeterpuntenOntbrak bestelde en betaalde kruiden. verpakking onder alle kritiek. ketjap niet in plastic sealed zak maar dichtgeplakt met tape, resultaat alle waren zeilde in ketjap. Na mailAntwoord: tekort voor volgende aankoop € 10,00 missing kruiden € 6,09;Dit betekend knap €4,00 voor waren die allemaal aan elkaar kleefde plus ketjap half leeg. Humeur Op nulpunkt.. Bij aankoop in vorig jaar 1x problemen gehad. Met vriendelijke groeten Ina Winkelmann
Pluspunten
Goede communicate naar de klant
VerbeterpuntenWanneer er iets breekt voor verzending dan geen tegoed bon geven maar zorgen dat het product opnieuw wordt aangeleverd voor dat de zending verstuurd wordt. Bij mij een flesje kokos melk gebroken en kreeg bericht dat ik een tegoed bon kreeg kosten zo ongeveer 3 euro. Om dit als nog te verzenden naar australie kost mij ruim 50 euro. ( minimum bestelling €15 plus €35 verzend kosten. Erg jammer dat je niet een optie wordt geboden om het pakket desnoods een of twee dagen later te versturen zodat je geen extra kosten hoft te maken
Pluspunten
Alles is in en hele goede kwaliteit op gestuurd!
VerbeterpuntenDe prijs kan misschien en Beetje laager kunnen zijn...
Pluspunten
Na een klein probleem, is dit zeer vlug opgelost, wij bestellen opnieuw
VerbeterpuntenVerbeter de verpakking,
Pluspunten
Geweldige Snelle service
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
tevreden met alles
Ik had een bestelling met diepvriesproducten. De piepschuim binnendoos was helaas kapot, waarschijnlijk door een ruwe behandeling (gooien met pakket?) Hierdoor waren 2 producten reeds ontdooid. Misschien iets stevigere dozen gebruiken
Pluspunten
Het lijkt aardig om in het buitenland Nederlandse artikelen te bestellen, maar de manier waarop dit bedrijf zijn fouten afwentelt op de consument en in strijd met de eigen Algemene Voorwaarden handelt grenst aan oplichterij.
VerbeterpuntenAls er fouten worden gemaakt (artikelen niet of verkeerd geleverd) dan is dat het probleem van Realdutchfood.com. Zeer onwenselijk (en zelfs illegaal!) is om het probleem af te wentelen op de klant. Los je interne problemen op, laat de klant daar niet de dupe van worden en gewoon, zonder bijkomende kosten, de order uitvoeren zoals deze is geplaatst en geaccepteerd (en betaald!)! NAV reactie: Realdutchfood wil vanwege de hoge verzendkosten niet naleveren. De klant mag dus 2 x de hoge verzendkosten betalen. Belachelijk en in strijd met de eigen Algemene Voorwaarden. Verder jammer dat men bij Realdutchfood niet kan rekenen. Er waren 3 artikelen niet geleverd (€6.90 + €2.99 = €9.89) en een artikel verkeerd geleverd (€4.19). Totaal dus (buiten de €35.95 verzenkosten) €14.08. Er is €8.90 gecrediteerd...
Er waren 2 artikelen niet geleverd en wilden deze netjes crediteren Zoals ook bij de FAQ staat als er een items niet geleverd word. Alleen meneer eist dat we voor 2 ontbrekende artikelen twv €8.90 nasturen met €36 aan verzendkosten. Dit doen we dus niet en betalen dus netjes het bedrag terug van de gemiste items.
Pluspunten
Alle producten ontvangen in perfecte staat dankzij de goede verpakking. Ik dacht dat het langer zou duren voor het pakket in Australie aan te komen. Goede service all round.
Ik kreeg een ander produkt dan ik besteld had: Biologische appelstroop (inhoud slechts 330 gr.) in pl. v. gewone Jumbo appelstroop, inhoud 450 gr. die ik besteld had.
Pluspunten
Hele goede service geleverd. Bij klachten of vragen meteen onderzoek en goede ondersteuning.
Verbeterpuntenik raad aan om de zendingen per koerier te verzenden en niet meer per NLpost. Dit gaat sneller en is meer betrouwbaar.
Pluspunten
Snelheid van levering
VerbeterpuntenHet product de drie flessen. Was helaas half leeg gelopen in de verpakking. De flessen sluiten dus niet af helaas. Zal in de toekomst dit product niet meer kopen in deze verpakking, dat is zeker.
Positive
Great familiar products. Good service and excellent communication. This really matters when you're ordering from abroad.
SuggestionsIt might be a good idea to run a basic products reduced price section, rotating it so you don't cut into your profit margin too much. Some products are quite expensive for UK buyers - the cheese works out at around £10. In Holland, we might pay £3-4 but this price more than doubles it. Good quality Dutch cheese is really difficult to get in the UK: possibly some extra research? And incentives to buy, as I'm sure you'd do well here.
Ezelvense Akkers 41
5022PM Tilburg
Realdutchfood.com heeft een zeer ruim assortiment. Met zo'n 3200 artikelen kunt u altijd een goede keuze maken. Het grootste deel is hoofdzakelijk Nederlandse levensmiddelen. Het merendeel wordt vers ingekocht nadat de bestellingen zijn binnen gekomen. Daarom duurt het gemiddeld 2-5 werkdagen voordat een bestelling naar u wordt verzonden. Realdutchfood.com richt zich vooral op de doelgroep Nederlanders die zich over de landsgrenzen hebben gevestigd. Uit onderzoek is gebleken dat vele "Hollanders in den vreemde" de typisch Nederlandse producten niet kunnen missen. In deze behoefte voorzien we al sinds 2006.