3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

fast delivery

lots of boxes broken due to over packing. was not happy with that

5 stars: perfect, definitely recommended

exactly as described

Suggestions

Hermes not best courier in this area

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

1pot mayonaise wassen van 2016

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goede selectie

Lever tijd is lang en een aantal producten zijn beschadigt geleverd

Products are as ordered.

Suggestions

Delivery was terrible, 3 weeks to get to the UK, just not used to waiting that long for items. Offer faster shipping, if it's ordered dispatch it within in one business day.

4 Sterne: guter Service, gut behandelt

Positive

Die Qulität der Ware ist in Ordnung und die Lieferung folgte prompt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Preis
  • Qualität
  • Geschwindigkeit/Lieferzeit
  • Zuverlässigkeit

Pluspunten

Hier zijn dingen te koop die ik vrijwel nergens meer kan krijgen.

Positive

Very positive experience. No problem at all getting the goods to Denmark.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

RealDutchFood heeft een grote variatie aan producten die besteld kunnen worden vanuit het buitenland.

De prijzen zijn velen malen duurder dan in een echte Nederlandse supermarkt, maar iedereen moet ergens aan verdienen. De verzending/samen stelling van mijn bestelling was de slechtste ervaring die ik ooit heb gehad. Het duurde twee weken voor de bestelling aankwam waarbij de bestelling nu nog maar een week moet staan wachten ivm. vakantie. Hierdoor, zal ik dus nooit meer via RealDutchFood bestellen tenzij er gewisseld wordt van transport bedrijf (die ook goedkoper is) en het samen stellen van de bestellingen wordt besteld.

Positive

Good selection of items and long lasting product sell by dates, but I was delivered a replacement product which I do not like. I requested Alpo chocolate vla, but I received Alpo dark chocolate vla and I do not like dark chocolate.

Suggestions

It would be good to keep the customer more informed on the status of their order after it has been placed online. I did not receive any news about what was happening with my order for over a week after I placed the order. I then finally received a tracking email, but the tracking email updated itself over 5 hours after the event took place. This makes it difficult for me to know if I have to be at home to receive the order, or if OK to go to work that day. I live alone and I work so it would be good to be kept informed about my order as quickly as possible so I can plan my days accordingly. Customers should be informed about any product order replacements made so customer can decide to either accept replacement or not or replace with something else of equal value.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede keuze

Snellere aflevering. Let op de best before datum! Ik bestelde 3 x 500ml Remia fritessaus en verlopen all drie binnen een maand! Onmogelijk zoveel te gebruiken binnen een maand. Ik had voor iemand anders de 1 litre flacon besteld en die is goed tot December, wat natuurlijk meer normal is!

Suggestions

Some of the lids of the products were cracked on delivery (although the foil underneath was not broken). My full order was not fulfilled and after I queried this was sent a discount voucher to use, however this meant I would still have to pay full postage again to receive my missing items, thereby being out of pocket when I was not at fault, which just isn't acceptable.

• Would you recommend us? No

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel! Goede berichtgeving

Persoonlijk kaartje of iets bij de bestelling in, nu is het net een doos die ik opgestuurd krijg met producten erin en verder niks

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Mooie artikelen

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

very efficient

none

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Wat is nvt ? Ik woon al in America sinds 1970 en spreek nooit meer Hollands ! Heerlijk nasi goreng eten als we het willen. Mijn amerikaanse man is er ook gek op. Alleen jammer dat die ronde doosjes SOTO, NIET voor in de rijst voor Nasi is.

Positive

Everything I ordered arrived in good condition.

Suggestions

The price is really high and it takes some days for them to make the shipment.

Ezelvense Akkers 41

5022PM Tilburg

Over Real Dutch Food

Realdutchfood.com heeft een zeer ruim assortiment. Met zo'n 3200 artikelen kunt u altijd een goede keuze maken. Het grootste deel is hoofdzakelijk Nederlandse levensmiddelen. Het merendeel wordt vers ingekocht nadat de bestellingen zijn binnen gekomen. Daarom duurt het gemiddeld 2-5 werkdagen voordat een bestelling naar u wordt verzonden. Realdutchfood.com richt zich vooral op de doelgroep Nederlanders die zich over de landsgrenzen hebben gevestigd. Uit onderzoek is gebleken dat vele "Hollanders in den vreemde" de typisch Nederlandse producten niet kunnen missen. In deze behoefte voorzien we al sinds 2006.