Pluspunten

De mogelijkheid om aan Sinterklaas spullen te komen is geweldig

Sturen naar het buitenland betekent dat de paket door de douane moet. Alle papieren moeten wel bij zijn. 2 dagen extra tijd gekost om de nodige papieren te regelen. Palet net binnen, het is kwart voor vier.. Het is Sinterklaas vandaag. Bestelling geplaatst op 23 November.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Ruime sortering van producten, behoorlijke prijzen. Niet al te dure verschepings kosten. Snelle feed-back op gestelde vragen.

Altijd moeilijk om te beantwoorden wanneer je een tevreden klant bent. Om een 10 te halen is eigenlijk niet zo moeilijk, om die 10 te behouden is een zeer moeizame weg die veel hard werk noodzakelijk maakt. Wil toch wel eventjes heel erg veel succes wensen voor jullie bedrijf.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Bionyx sanitairreiniger valt tegen. Ik heb vooraf bij Bionyx zelf geinformeerd of het product ook kalk wegkrijgt op een rvs douchepaneel en hierop werd bevestigend geantwoord. In werkelijkheid is dat dus anders en krijg ik de kalk hier niet mee weg.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Tijd tussen bestelling en verzending was te lang. Order was niet correct uitgevoerd (ander produkt dan besteld)

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Makkelijk te bestellen, groot arsortiment.

Heb een aanvraag gedaan over een produkt wat niet in her asortiment is. kreeg ook een antwoord, helaas negativ. de voorlaatse levering is mijn bestelling "van kastje naar de muur gestuurd " ern veel vijven en zessen heb ik dit toch noch ontvangen. Met transport schade en 2 kappotte produkten, ik heb dit niet gereklameerd. Nu komt het; Mijn laatste bestelling geplaatst op 2015-11-15, wacht ik noch tot op heden 2015-11-28, kreeg via tracking een moooie opsomming van het transport, men is ook aan de deur geweest om het afteleveren, maar heb niet een mededeling over een leverantie. In het pakket heb ik bedrefflijke waren besteld enz. Ik ben eeen positiev persoon en hoop op verbeteringen via Post NL. SE.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

De diversiteit van de producten, snelheid van levering en beantwoording op vragen. Tarif van de verzendkosten.

Als de prijzen iets lager zouden zijn ( dichterbij de originele prijs) Dan zou / zal ik meer kopen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed verpakt, snel geleverd.

1 verpakking was beschadigt in transport (cacoapoeder), 1 product afwijkend van besteld: melkchocola ipv puur!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

uitstekende kwaliteit goede verpakking

Wij zijn tevreden met onze bestelling

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Ik woon in America en alles was goed ingepakt.

De kosten on het naar America te stuuren was een beetje hoog.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Het heeft 2 weken geduurd voordat ik onze bestelling binnen gehad en bepaalde producten waren ook nog de verkeerde!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

de levertijd versnellen. Dat was nu iets langer dan een week.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijn dat ze bestaan als je in het buitenland woont en Nederlandse producten mist

• Betrouwbaarheid

prijzen van de producten zouden wat mij betreft lager mogen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De produkten die op de site staan, zijn bekende produkten, dus je weet wat je krijgt. Response tijd op gestuurde mail was direct.

Indien je wat langer over de bestelling op de site doet of even een pauze neemt, kun je weer van voren af aan beginnen; het "winkelmandje" zou gevuld moeten blijven tot de definitieve bestelling. De levering kan sneller; Voor mijn eerste bestelling heeft het 11 dagen geduurd, voordat de bestelling bezorgd werd. Heb ik iets urgents nodig, dan zal ik niet bij Real Dutch Food bestellen. Manier van inpakken kan anders; een aantal verpakkingen was gebroken/kapot bij levering.

• Snelheid/Levertijd

kosten zijn niet beter/naders dan privé versturen.

Positive

Thank you real Dutch food!. I was well and truly happy with my order and the way it was packaged.. The only problem was, I forgot to order fritessuas. Lol.. But I shall definitely order again. I could say that delivery was a tad slow but up here all deliveries are slow.

• Reliability

Pluspunten

Op het ogenblik kan ik niets positieves zeggen omdat ik nog geen bestelling heb. Ik hoop dat alles wat ik besteld heb de normale goede albert heijn kwaliteit is. Na de teleurstelling dat de bestelling laat en de doos verschrikkelijk is aan gekomen ben ik blij dat vandaag de bestelling goed en in hele dozen is aangekomen. de kantenservice van Aschwin was ook heel goed en ben blij dat via e mails alles goed en snel is opgelost

Ik kan nog niets schrijven omdat mijn bestelling nog niet is aangekomen een bericht dat het onderweg is zou gunstig zijn het is nu bijna 3 weken geleden dat ik de bestelling heb opgegeven dus het is nu wel tijd dat het aankom als mijn bestelling komt wil ik daarna nog eens een revue invullen en misschien is dat dan beter. hat was de tweede keer beter ingepakt en in 2 dozen inplaats van 1 doos was verstuurt en was deze keer ook vlugaan gekomen. een sms of email om te zeggen dat het onderweg is en wanneer het aan kan komen zodat er iemand thuis is om de bestelling te onvangen is ook een idee

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Makkelijk om vragen te stellen en snel en grondig beantwoord

Sneller afleveren

Ezelvense Akkers 41

5022PM Tilburg

Over Real Dutch Food

Realdutchfood.com heeft een zeer ruim assortiment. Met zo'n 3200 artikelen kunt u altijd een goede keuze maken. Het grootste deel is hoofdzakelijk Nederlandse levensmiddelen. Het merendeel wordt vers ingekocht nadat de bestellingen zijn binnen gekomen. Daarom duurt het gemiddeld 2-5 werkdagen voordat een bestelling naar u wordt verzonden. Realdutchfood.com richt zich vooral op de doelgroep Nederlanders die zich over de landsgrenzen hebben gevestigd. Uit onderzoek is gebleken dat vele "Hollanders in den vreemde" de typisch Nederlandse producten niet kunnen missen. In deze behoefte voorzien we al sinds 2006.