Pluspunten
Water is en blijft super fris en naar water proeven! Lekt niet met de dop. Drinken direct uit fles door grote opening fijn.
VerbeterpuntenMijn blauwe lak had na twee dagen al gebruikssporen, krassen. Drinken van het laatste beetje kan soms lastig zijn, zonder knoeien, maar ik vind de sportdop niet fijn.
Pluspunten
-Erg klantvriendelijk (ik werd persoonlijk benaderd door een medewerker met de vraag of ik een sportdop erbij wilde hebben); -Zeer snelle levering; -De fles lijkt nagenoeg niet kapot te krijgen (perfecte kwaliteit); -Accessoires beschikbaar (zoals sportdop); -Keuze uit verschillende varianten; -Unieke fles.
Verbeterpunten-Prijs fles kan afschrikken.
Pluspunten
netjes een e-mail gekregen toen mijn bestelling ergens anders was afgeleverd en mijn bestelling dus later kwam.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer snelle en persoonlijke service. Product is mooi en functioneel. Goede kwaliteit.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
Een medewerker die dacht dat ik een verkeerde bestelling had geplaatst nam meteen via de mail contact op. Super klantgericht!
Pluspunten
Geweldig mooie fles! Goed formaat en gaat mee naar werk, de sportschool en tennisbaan! Communicatie is zeer goed, zelfs buiten 'kantooruren' snelle reactie op mijn emails.
VerbeterpuntenNVT.
Pluspunten
Duurzaam leuke vormgeving
VerbeterpuntenALS JE DRINKT RUIK JE DE BUITENKANT. Vind hem ook best zwaaar.
Pluspunten
Mooi en degelijk
VerbeterpuntenBraampje / vliesje aan drinktuitje, even met mesje afbramen.
Pluspunten
Fijne drinkfles. Simpel en eenvoudig. Mooi design.
VerbeterpuntenKartonnen (gerecylede) doos verpakking met papieren verpakkingsmateriaal is groener!
Pluspunten
De kleur en omvang van de fles is echt heel mooi.
VerbeterpuntenDe prijs kan mensen afschrikken
Pluspunten
Eindelijk drinkflessen die naast dat ze praktisch zijn ook nog gaaf uitzien. Ieder lid van ons gezin heeft zijn eigen bidon. Erg fijne waterfles, mooi formaat (800 ml, dus iets groter dan de wegwerpflesjes die je in de supermarkt koopt). Ideaal dat je er door de grote opening ijsklontjes in kunt doen zodat het water ook nog lekker koel blijft.
Pluspunten
Vormgeving, uitstraling door het logo en vooral het concept van KRNWTR
VerbeterpuntenTerug naar het oude model met handgrip en transparant doorkijkje!
Pluspunten
Bestelling klopte exact
VerbeterpuntenDe bezorging duurde war langer
Pluspunten
De sportdop is geweldig. Ik gebruik 'm de hele dag door en de dop kan enorm veel hebben - mijn fles wil nogal eens vallen. De dop is stukken beter dan de bidon-dop die er eerst was. Door de sportdop is het mogelijk om makkelijker te drinken, waardoor je geregeld drinkt, want veel beter is. Door deze dop en vooral de fles weet ik nu zeker dat ik de benodigde hoeveelheid water op een dag binnen krijg. De dop zorgt overigens wel voor een grappig geluid als je deze gebruikt om er mee te drinken, maar je kunt dit natuurlijk vermijden door de dop er af te draaien, maar dan kun je natuurlijk net zo goed de normale dop nemen...
VerbeterpuntenHet is jammer dat de doppen niet met de gewone post mee kunnen doordat ze net wat te groot zijn. Daarentegen zou de kwaliteit van de doppen veel minder zijn als ze kleiner waren, dus is dat nadeel wel te verklaren. Helaas zijn hierdoor de bezorgkosten wel hoger dan de prijs van 2 doppen...
Pluspunten
Mooie vormgeving! Duurzaamheid!
Wordt gemeld dat de fles BPA vrij is. Graag zien wij meer bewijzen dat dit zo is. De makers, de keurders, eigenlijk een compleet overzicht van waaruit het plastic bestaat.
Pluspunten
Snelle levering en perfect verpakt!
Pluspunten
Ik had doppen besteld, zo eentje met een tuit eraan, maar ik kreeg doppen met een karabijn eraan, ik gebeld, worden gewoon nieuwen opgestuurd, geen gezeik. Ik had nog wel gevraagd of ik die andere moest opsturen maar dat hoefde niet. Top!
VerbeterpuntenIets beter kijken als men order pikt.
Pluspunten
Prachtig logo.
VerbeterpuntenOndanks dat ik het aan de prijzige kant vind, juich ik het initiatief toe.
Pluspunten
Praktische maat.
Verbeterpuntenuit laten lopen in ronde bodem voor bevestiging in bidonhouder
Oudebrugsteeg 9
1012 JN Amsterdam
Zereau Drinks | KRNWTR+ maakt duurzame producten waaruit je water kunt drinken, zonder de bijsmaak van transport en verpakking. Dus maak je bedrijf groener en tap voortaan heerlijk extra gefilterd, gekoeld & bruisend water uit onze duurzame waterkoelers. Je hoeft geen single-use (plastic) waterflessen meer te kopen. Dat scheelt geld, afval & CO2. Geniet ervan! Ook namens de aarde, bedankt!