Fast delivery

Well packed, my nr 1 asian food store

Uitstekende kwaliteit en levering

Goede service en snelle levering.

Keurig verpakt en nette informatie verzendstatus

Mooie producten, keurige afhandeling

Goede masago voor sushi

Fijn dat de masago bevroren werd geleverd. Goede grote bakken voord de sushi en handig te verwerken. Wat minder vond ik de relatief lange levertijd.

Prima geleverd

Prima en snel geleverd en uitgebreid assorntiment

Top service !

Snel levering en correct artikelen

Top webshop voor alles Oriental

Als ik iets Asiatisch nodig heb is dit de eerste plek waar ik kijk (in de winkel of anders de webshop). Kwaliteit service. Enige is dat ik soms dingen zoek die ik hier ook niet kan vinden. Een breder assortiment zou mooi zijn (mogelijk niet haalbaar uiteraard, ligt aan de vraag) maar dat is het enige punt waar ik verbeteringsmogelijkheid zou zijn.. De rest is al perfect!

Deze keer beetje teleurgesteld

Onmiddellijk na de bestelling kreeg ik een bevestiging + mededeling dat ik nieuws zou krijgen zodra de bestelling vertrokken was. Toen ik na een week nog niks gehoord had, nam ik contact op via Messenger. Daar kreeg ik het antwoord dat ik moest mailen. Niet meteen een fijne customer experience. Als er een optie is om contact op te nemen via Messenger, dan zou ik zorgen dat mensen ook meteen daar geholpen kunnen worden. Toen ik vervolgens reageerde op jullie FB Post, kreeg ik daar geen reactie maar mijn bestelling werd wel kort daarna verstuurd. Op zich zeer tevreden met de bestelling / producten maar wle beetje teleurgesteld omwille van een niet zo vlekkeloze customer experience.

Prima producten, snelle levering

Fijn zo’n goede webshop voor Aziatische producten. Het wordt super snel geleverd! Echt een aanrader. Ga er zeker meer bestellen.

Leuke winkel

Ga met plezier winkelen, personeel is altijd ontzettend vriendelijk en bereid om mijn vragen te beantwoorden.

Altijd goed.

Het is goed winkelen bij Amazing Oriental. Talrijke producten. Goede kwaliteit.

Quick delivery

Everything is good

echte proffff

snel/efficient/meedenkend

Goede ervaring

Wat bestelling betreft niets op aan te merken. Goed verpakt en alles klopt.

Ik ben tevreden

Snel komen. En goed inpakken.

Super great customer service!

Excellent customer service will meet your needs and help you in any way you need!

Super webshop

Snelle levering, fijne website, top winkel

Mijn bestelling heb ik nog steeds niet ontvangen

21 jan. had ik een fles Kikkoman soyasaus less salt besteld. 23 jan. zou het bezorgd worden tussen 11.30 en 14 uur. Dan krijg ik een mail dat het pakket 11.36 bezorgd is. Maar het is niet bezorgd want ik was gewoon thuis en ik heb een deurbel met camera en die neemt op als er iemand aangebeld heeft maar er heeft niemand aangebeld. Toen heb ik contakt opgenomen met PostNL met de vraag wat er mis is gegaan en kreeg als antwoord dat ik nog 2 dagen moest wachten. 26 jan. heeft mijn zoon namens mij contakt opgenomen met de Toko per mail maar nu is het 30 jan. en heb nog steeds niets gehoord en ook het pakket niet ontvangen.

good

good

Schnelle, preiswerte und zuverlässige Lieferung

Schnelle, preiswerte und zuverlässige Lieferung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima service en snelle levering

Super goed

Wat een fantastische winkel

Je vind er alles wat je nodig hebt om Aziatisch te koken, vriendelijk en behulpzaam personeel. Winkel ruim opgezet, gangpaden breed genoeg. Elke keer weer een feest om daar te winkelen.

Vriendelijk, snel en correct!

Vriendelijk, snel en correct!

Alles prima en vlot geleverd!

Mooie producten voor lekkere maaltijden.

Geograaf 13

6921EW Duiven