Convenient and easy

Wide varieties, reasonable price, convenient for me with delivery service

Super altijd correcte levering

Jammer dat de extra kosten op diepvries de prijs laat stijgen en daarom geen kleinere bestellingen doet. maar verder ben ik heel tevreden met Amazing Oriental

ruime keuze, goede kwaliteit producten!

prettig om rustig thuis een keuze te kunnen maken. Producten zijn snel en goed verpakt verstuurd. Kortom, zeer tevreden!

Veel besteld en goed verpakt.

Veel besteld en goed verpakt en snelle levering.

.........................

...................................

Heel te vreden met online bestellen

Ik heb online bestellingen gedaan Heel fijn

Maandag besteld dinsdag in huis

Bestelling was netjes verpakt.

Amazing

Amazing Oriental zorgde voor een vlotte bestelling voor onze Asian Taste foodtruck. Ruim aanbod. Enkel één product was niet bij de levering, na een telefoontje met de super vriendelijke dame van de klanten dienst werd dit opgelost en na gezonden.

Er gingen wat dingen minder nu.

Zoals altijd zeer goed ingepakt en redelijk snel verzonden. Ik kreeg alleen een bericht dat het door bezorgdienst Leen Menken geleverd zou worden. Dat is voor gekoelde producten en die had ik niet. Het kwam ook gewoon met Post.nl. Beetje verwarrend. Vervelender vond ik deze keer het online bestellen zelf. Ik selecteerde een lijst producten en bij afrekenen kwam er ineens bezorgkosten bij. (Ik zat ruim boven het bedrag voor gratis bezorging) Telkens ging het fout. Het koste me een dik half uur en het werd op het laatst frustrerend. Via een nieuw account lukte het uiteindelijk wel. Dit melde ik aan Oriental en kreeg als reactie dat er inderdaad een technische storing was. Een tegemoetkoming in de vorm van een kortingscoupon o.i.d. had ik eigenlijk wel passend en sympathiek gevonden. Overigens, vorige zomer maakte PostNL. echt een enorm puinhoop van het bezorgen. Pakket werd enkele weken naar een gesloten afhaalpunt gebracht. Toen werd ik uitstekend geholpen door de helpdesk.

De sliced bitter melon zijn van uitstekende kwaliteit

Voordelig geprijsd en de volgende dag geleverd

Perfect geregeld

Goed verzonden, vooral door de efficiënte verpakkingsmethode, die jullie gebruiken.

Veel keus, vlot bezorgd

Bijna alles wat ik nodig hebben ze

Heerlijk product en snelle levering!

Een aanrader!

Zeer goede ervaring

Mijn bestelling geplaatst op de webshop en de volgende dag werd het al geleverd! Keurig verpakt in goede stevige doos. Super tevreden.

Alles op voorraad. Dat is alleen heel fijn

Fantastische producten

Fantastische producten en snelle levering!

Dit volhouden.

Manco bij eerste levering, goed vriendelijk en snel opgelost door Sheryl!!

zeer tevreden.

bestelling geplaatst en binnen de week heel zorgvuldig ingepakt geleverd!

Super Snelle levering

Jammer dat je geen diepvries producten kan bestellen, wij wonen nl in Zeeland en dus ver van alles en als je dat ook zou kunnen bestellen zouden we heel blij zijn!

Goede producten en een snelle levering.

Goede producten en een snelle levering.

Efficient online service.

More in store choice needed.

Zeer tevreden .

Artikrlen zijn heel kort bij einde houdbaarheid datum. Ook zijn artikelen vaak uitverkocht.

Geograaf 13

6921EW Duiven