Goed assortiment en levering goed verpakt.

Ik ben altijd heel tevreden met het assortiment. Sauzen in glas verpakken ze altijd zorgvuldig en wordt keurig geleverd. Ook blij met de leuke kortingsacties die ze verzinnen.

Frans

Makkelijk om te bestellen en snel geleverd

Altijd goed!

Goede producten. Goede bezorging.

Altijd prima

Snel geleverd en goed verpakt. Veel keuze.

Ruime keuze en grip op levering

Als er een keer product niet voorradig is, dan word ik gebeld met de vraag of ik een alternatief wil, wat de alternatieven zijn en wanneer ik de bestelling thuis kan verwachten. Overigens vind ik de keuze ruim en is de kwaliteit doorgaans goed. Het enige wat ik nog mooier zou vinden, is wanneer de website wat meer voedingswaarden info bevatte.

Amazing oriental heeft grote assortiment aan Chinese goederen. De goederen waren goed ingepakt en snel geleverd.

Mijn " klacht" top opgelost!

Klacht goed opgelost

Edit: er is snel en goed gereageerd! Er zaten meerdere producten bij, waaronder kruidenmixes en sauzen die nog maar een paar weken houdbaar zijn, terwijl ik dit realistische nooit in deze periode kan opeten.

Pakje was een bende.

Grote bestelling gedaan bij Amazing Oriental. Alles keurig ingepakt in 1 doos. Er was echter een deksel los waardoor het hele pakket onder de sambal zat, vreselijke troep. Foto’s naar A.O. gestuurd en zij vonden dat het opgelost was door een tegoedbon van €7,-, de prijs van de open pot sambal. Ze vergeten even dat ik met vieze plakkerige spullen zat en dat ik voor een bepaald bedrag moet bestellen om gebruik te kunnen maken van het tegoed zonder het kwijt te zijn aan verzendkosten. Dat maakt zo’n open potje goede handel voor A.O. Maar voor de alleen maar ergernis over vieze spullen.

Prima, grote keuze en goede service

Makkelijk online bestellen, groot assortiment, digitaal betalen en met een paar dagen je bestelling in huis en smullen maar.

Netjes bezorgd en ingepakt

Ik had zeewier gekocht en was echt goed

Snelle levering scherp geprijsd

Snelle levering scherp geprijsd

Ruime keuze en snelle levering

Omdat er geen uitgebreide toko in de buurt is biedt Amazing Oriental een prima alternatief. En de producten worden ook nog eens snel aan de deur geleverd.

Snel en correct

Geleverde waren zijn Oals ze moeten zijn

Solide verpakking, snelle levertijd, lange houdbaarheid

Professioneel bedrijf. Zeer veel aandacht voor de verpakking. Kwaliteit van producten is erg goed.

Fast delivery excellent service

I ordered a few times, very good service. Once ordered kimchi out of stock. A nice voice called and cancelled then refunded.

Heel goed en snel

Ik ben trots op alles producten.

Erg blij met deze webshop

Ruim aanbod, bezorging binnen een aantal dagen en altijd goed en stevig verpakt

Geweldig.

Heel snel en heerlijke producten.

Op en top service!

Al een aantal keer besteld, telkens dag erop in huis. Zeer uitgebreid aanbod! Absolute aanrader!

fijne winkel

fijne winkel

tevreden over snelle levering

ik kom al in de winkel en kan vanalles vinden om aziatisch te koken

Superrr

Geweidig

Ruime keus,voordelig.

fantastisch

snelle levering en alle producten aanwezig.

Geograaf 13

6921EW Duiven