Bijna net zo fijn als in de winkel.

Amazing Oriental maakt het land gewoon een stuk leuker. Echt superfijn, dat enorme assortiment. Ik heb slechts één verbeterpunt, en misschien ben ik gewoon verwend geraakt: kan er wat minder tijd tussen bestellen en versturen? Twee dagen is aan de lange kant, maar voor mij hoeven jullie niet in amazon te veranderen want uitbuiting doet af aan de smaak van wat jullie verkopen.

Goed maar duur

Als webwinkel krijgen ze van mij 5 sterren. Goede webshop, vlotte communicatie en snelle en correcte levering. Maar ik geef drie sterren voor de prijs. Aanbod is vrij groot, maar de meeste artikels zijn duurder dan in andere webshop toko's. Liefst aanbod nog vergroten met meer (enkel) Aziatische producten zoals bv waterkastanjes in blik.

Makkelijk te vinden en goede service

Gevonden wat ik nodig had.

erg handig

heel erg fijn maar ook lekker en fijne spullen

Op tijd en naar tevredenheid

Verzending duurt te lang

De producten zijn goed, het bestellen makkelijk, alleen jammer dat het 5 dagen duurt voordat de bestelling is verzonden op artikelen die volgens de site op voorraad waren (waardoor ik mijn etentje moest afzeggen omdat ingredienten er niet waren). Ik beveel het wel aan omdat de producten uiteindelijk wel geleverd werden

Mooie prijs, snel versturen en heel goed inpakken

Ik ben heel tevreden met Amazing Oriental

You don't get the correct quantity sometimes

Ordering is fine. Just wish that the taxes can be incorporated in the pricing and for each item. I ordered 1kg of frozen pork with rind but upon weighing at home, it's only 850g. Often, I get different quantity from what I ordered.

Perfect!

perfecte levering

delivery took over a week

ordered 12/Jan but received almost 10 days later.

Correcte en betrouwbare shop

De verzending duurt wat langer dan je tegenwoordig verwend mee raakt. Echter zijn de producten, bv flessen en potjes, perfect verpakt. De verzenddoos is eveneens van zeer stevige kwaliteit. Al met al zie en merk je hoeveel zorg besteed wordt aan de verzending. Ook de bestelde producten zijn van goede kwaliteit met lange houdbaarheid. Ik vind het een TOP shop!

super goed

als iets er niet is wordt je gebeld

Top service!!!

Goede service en lange houdbaar datums van producten.

Complete levering met lange levertijd

Bestellen op de website gaat makkelijk en de info is compleet. Pas na bijna een week is de bestelling verzonden en dan doet PostNL er ook nog vier dagen over om de doos bij ons af te leveren. Levering compleet en goed verpakt. Mooie producten.

Ik ben zeer tevreden met Oriëntal

Ik ben zeer tevreden met Oriental

Très rapide et beaucoup de choix

Vraiment beaucoup de choix. La livraison est en général assez rapide.

Stocksysteem kan beter

Een degelijk stocksysteem gelinkt aan de website voorkomt dat klanten producten kopen die niet op voorraad zijn en minderwaardige vervangers moeten nemen. Ik had hier besteld omdat AsianFoodLovers nu enkel nog in bulk verkoopt, maar ik ga toch een andere zoeken. Levertermijn duurt jammer genoeg echt te lang en bovenvermeldde stocksysteem issues maken het niet meer waar om nogmaals te bestellne.

Prima verzorgd voor redelijke prijs

Prima verzorgd voor goede prijs

Good Customer Service & Website Experience

Good selection of product. Had a friendly phone call from one of the customer service rep telling me one of the items I ordered was unavailable. It was quickly resolved and the representative was friendly. Delivery was relatively fast. Overall is satisfactory experience one that I will come back to in the future.

Altijd TOP

Altijd TOP Geen negatieve ervaringen

gewoon goed

zoals altijd snel en lekker

Zeer goed tevreden

Goed veel assortiment

Super goed verpakt

Stevige doos, alles netjes en goed ingepakt!

vriendelijk, snel, behulpzaam

Ze zijn altijd bereikt mee te denken aan een oplossing!

Geograaf 13

6921EW Duiven