Heerlijke thee

Lekker thee en goede prijs en levering

Amazing Oriental is a Very Trust Worthy Company

Amazing Oriental is a very reliable company. I ordered some food for charity, they packed and delivered. Saved a few people's lives. A big thanks!

Ruim assortiment en shoppen is makkelijk

Prima, maar de verzendkosten naar Portugal vind ik wat hoog. Mooie spullen en heel goed verpakt.

Goede ervaring

Netjes en vlot geleverd

snelle perfecte levering

snel en juiste producten goed verpakt

Vlot en correct

Fijn om de bestelling vlot in huis te hebben.

Zeer handig

Goede kwaliteit en veel producten

Snelle levering en zeer goed verpakt

Pakket heel lang onderweg

Klantenservice had geen oplossing.

Uitstekend !

Snel bezorgd, goede prijs/kwaliteit

Eerste x dat ik bestel maar Alles was zogoed en Netjes Ingepakt ook n Goede Bezorger ,Zal deze Produkten graag uittesten voor Meer Referenties te geven Zag er Goed en Lekker uit ...Hele Vriezer vol ..

Ruim assortiment

Ruime assortiment en fijne outlet.

Een perfecte hotpot ervaring

Het hotpot pakket voor 4 personen was gewoon perfect samengesteld. Ik had klantenservice twee keer aan de lijn (om alternatieve producten uit te kiezen doordat twee producten uitverkocht waren) en de dame was zo ontzettend vriendelijk dat ik de rest van mijn dag ook als prettiger ervaarde door de aangename interactie. Producten waren goed verpakt en op tijd geleverd!

Snelle verzending, alles Top!!

Ondanks de drukke decembermaand, heel erg snel en keurig verpakt ontvangen.

Prijstechnisch goed Snelle levering

goede webwinkel

Goede webwinkel voor oosterse producten. Er worden steeds meer producten toegevoegd en dates fijn. Het is prettig om via de zoekbalk je favoriete producten te zoeken, helaas is nog niet alles op te vinden. Er ging bij mijn laatste bestelling iets niet helemaal goed en dat was dat er een products niet voldoende op voorraad was en dat waarschijnlijk in backorder stond te wachten totdat het weer voorradig was om dan de bestelling uit te leveren dat heeft veel te lang geduurd. Aks er een bestelling geplaatst word en producten niet op voorraad de bestelling uitvoeren en de producten meteen terug betalen als het niet op voorraad is als er met ideal is betaald of geef een extra seintje in de winkelwagen als er iets niet op voorraad is om mijn keuze te herzien voorkomt teleurstellingen.

Wat een uitkomst

Waar ik nu woon is helaas geen grote toko. Door de webshop van Amazing Oriental hoef ik niks meer te missen! (Behalve de verse kant-en-klaar maaltijden, die mis ik wel...)

Groot assortiment

Een groot assortiment, maar toch niet alles aanwezig! We moesten helaas naar een andere winkel voor het product wat ik wilde hebben.

Prima geregeld en snelle bezorging. Met zorg ingepakt.

Bestelling duurde eeuwig

Bestelling duurt veels te lang. Je krijgt maar 1 avond van te voren wanneer het geleverd wordt. Dan moet je maar net thuis zijn. Oriental verwacht dat mensen altijd thuis zijn om te ontvangen.

geweldig kan niet anders zeggen

Alles is netjes geregeld en goed verzorgd.

even goed oek in het ruime assortiment maar dan hebbie ook wat

Behulpzame medewerkings om uit te vinden waar alles staat

Alles perfect verlopen!

Geweldig, mijn Complimenten!