Toko oké, PostNL een drama!

Snel verzonden. Echter... Post nl blijft maar aanbieden bij een afhaalpunt dat dicht is. Dit lijkt niet te doorbreken. Morgen de elfde (!) poging. De klantenservice van Amazing Oriental is zo als het hoort. Erg netjes geholpen.

Geweldige site en winkel

Snel en makkelijke site ruime keuze van diverse producten.

De zwakke schakel bij Amazing Oriental: POST.NL

Ik vind het zonde dat AO voor het bezorgen van de bestellingen in zee is gegaan met POST.nl. Dit doet hun business zeker geen goed. Mijn oprecht advies aan AO: ga op zoek naar een andere partij.

Super Service

Schnell und gute Service

Mijn go to website voor oosterse producten

Altijd al goede service gehad en op tijd

Good n quick service

Happy customer. Will keep on ordering from them.

Lekkere gerechtjes en een mooie nieuwe inrichting.

Lekkere gerechtjes en een mooie nieuwe inrichting. We komen hier al jaren als vaste klant. Enige verbetering zou kunnen zijn dat er wat vaker nieuwe gerechtjes worden toegevoegd voor de afwisseling als je wat vaker komt eten.

Snel bezorgt

Ik had me bestelling optijd besteld en kreeg al snel bevestiging dat hij al verstuurd was. Zo snel had ik niet verwacht zo fijn! Dag daarna werd het bezorgt met PostNL .

Every thing okay

Every thing okay

super en snel

super en snel

Als zeer goed!

Wederom top!

Grote selectie en goed betaalbaar. Altijd netjes verpakt en op tijd geleverd.

Qualified purchase

Goods are packed safely upon delivery. Fresh vegetables. Reliable transportation.

duidelijke omschrijving van de houdbaarheidsdatum en snelle levering. Heel fijn.

Koop jaarlijkse een bestelling met Moon Cakes met wat aanvullende artikelen als ik toch al besteld. Verzending was snel en artikelen waren netjes verpakt.

goed behandel en vriendelijk

AO is goed en professional in de zaak en heel veel kozen van de products maar de wonton is niet in de voorlade lang geladen en ik mis dat

Bevroren bestelling gelukt

Ijsjes kwamen bevroren aan met dit hete weer

Ik heb tot heden bij elke bestelling geen enkele opmerking of probleem te melden. Mijn pakketjes zijn altijd keurig ingepakt en beschermt tegen beschadigingen. Top top top!

Excellent customer service

My first shipment was very much delayed although the shop also tracked the shipping status. Then I contacted the shop via whatsapp which responded right away professionally. They promised to send me the parcel again if the parcel did not arrive by a certain time. So at the end, they did send me a second parcel which arrived in a couple of days. I'll definitely continue shopping here because of the product variety and amazing services. Thank you again!

Grote keuze

Ik vind het fijn dat er zoveel keuze is aan toppprodukten op de website, en er altijd wel iets nieuws te ontdekken valt! Bestellen is gemakkelijk en de levering gebeurt snel.

Snel en keurig ingepakt

Doen wat ze zeggen

Wordt snel verstuurd

De maancakes werden snel geleverd en er zaten mooie tasjes bij om ze cadeau te kunnen doen

Makkelijke bestelsite

Perfect en snel geleverd, indien iets niet kan geleverd worden, word je telefonisch ingelicht! Met dank voor deze service!

Snel en correct

Vlotte levering, product zoals omschreven

Geograaf 13

6921EW Duiven