Helaas is mijn aankoop de sagu tani meel steeds uitverkocht!! Moet ik extra via jullie online shop bestellen met extra kosten erbij.

goede service en ruime aanbod

Een deel van mijn bestelling was niet meer voorradig, dus ik werd gebeld om een alternatief te kiezen. Dat kan ik waarderen. Levering verliep conform de leveringsindicatie. Kwaliteit is verder prima. Het aanbod is voor mij ruim genoeg.

Had de bestelling eerder verwacht,maar was redelijk op tijd. Wel zijn er tevaak en teveel producten online niet verkrijgbaar of uitverkocht dat zorgt voor frustratie daar zouden ze verstandig aan doen dit te verbeteren. Ook een filiaal in het oosten van het land openen want dit deel word totaal niet gedekt door een goed oriëntaalse supermarkt als Amazing Oriental , zou daar serieus over nadenken.

Had basmatirijst besteld en vrij snel geleverd

Perfect?

Postnl is alleen zeer traag!!!!!

altijd goed

erg goed

Goed meegedacht

Artikelen welke ik had besteld , waren uitverkocht , maar kreeg telefonisch een mooie vergelijkbare deal aangeboden . Top !

Lijkt mij geen verplicht vakje om in te vullen

Lijkt mij geen verplicht vakje om in te vullen

Meermaals besteld, loopt altijd snel en perfect!

Helemaal top!

In een woord: geweldige service !

Nadat ik vergeten was mijn afleveradres te veranderen van pakketkluis naar thuisadres hebben Waiha en Sheryl ervoor gezorgd dat het pakket alsnog zsm bij on thuis werd afgeleverd! Dus grote pluim!

Alles zeer deftig verpakt Snelle levering

Zeer tevreden over mijn bestelling. Goed ingepakt en snel verstuurd.

Altijd goed

Groot assortiment food en non food. Wij slagen altijd. Plus ze hebben vaak leuke artikelen in de sale. Alles wordt een paar dagen later netjes aan huis gebracht door de bezorgdienst. Ideaal!

Fantastic!

The only place where I can get my Japanese dressing. Quick and reliable, too.

perfect

Niks mis mee

Great,service, perfect goods.

My drinks came and the were perfect. Didn't take long either. There was a lot of packaging, paper and bubble wrap. I wish wish we could find a way around that. But oriental doesn't control how my package is delivered so I guess they ate rather safe than sorry.

Snelle levering en goeie producten

Goed verpakt en snel bezorgd

Mijn bestelling was uitstekend verpakt en snel bezorgd. Precies wat je verwacht.

Goedkoop en snel geleverd

Snelle levering en goed verpakt. Goede kwaliteit.

Compleet tevreden

De site is prachtig, veel keus en mooie aanbiedingen. De bestelling wordt altijd keurig verpakt en op tijd geleverd. Blij met deze webwinkel

Ontzettend snel geleverd

Heel fijn

toppie

alle producten heel goed ingepakt, ter bescherming.

Prima levering

Z