Ontzettend snel geleverd

Heel fijn

toppie

alle producten heel goed ingepakt, ter bescherming.

Prima levering

Z

Goede bezorging, lekker eten!

Gewoon alles perfect

Ik ben heel blij dat ik de crackers met lenteuien online kin bestellen, ze zijn heerlijk.

Goed verpakt, snel bezorgd

Meerdere keren al besteld en altijd alles goed verpakt en snel in huis. Niks op aan te merken, ga zo door.

Alles goed

Het bestellen van de spullen ging makkelijk. De bezorging van de spullen was op tijd.

Netjes verpakt, snel geleverd

Wederom netjes en zorgvuldig verpakt. Uitgebreide selectie en veel leuke nieuwe dingen.

Op tijd en Goed Geleverd !

Niets mis met bezorgen . Zeker de Producten zijn ook niet mis mee . goede producten waar ik wat aan heb , en dat zijn vaak producten die je niet in een gewone Toko kan kopen . Wel bij Amazing Oriëntal waar ik zelfs al jaren kom !

Goed en Snel

Zeer goed!

Alles was op tijd en goed geleverd. Ook was alles wat breekbaar was zéér goed ingepakt. Enorm tevreden!

Goede ervaring.

Op tijd en correct.

Zowel de fysieke supermarkt als online is Amazing Oriental een absolute aanrader. Top kwaliteit producten, snelle en vriendelijke service. Onlangs online besteld en bestelling was snel verzonden, keurig verpakt.

Alles keurig verpakt snel bezorgd

Heerlijk als de baal rijst en alle flessen met saus thuis worden bezorgd. Dat scheelt een hoop gesjouw.

Ruime assortiment

Snelle levering van bestellingen. Kwaliteit goederen waren ook perfect. Maar je kan bij de Amazing Oriental van alles krijgen wat je maar wil of nodig bent.

Wel snel verzonden naar Hongarije..geweldig..

Ben tevreden, hoop dat het zo mag blijven.

Vlugge levering , unieke produkten

Super in orde vlug bestelling en correct

Goede snelle service

Goede snelleservice, duidelijke berichtgeving. Ga vaker dit product hier bestellen

Okidoki website!

Goede producten, snelle levering.

Blij dat ze er zijn omdat zij de producten wel hebben waar ik vaak naar zoek

Frakten alldeles för dyr

Bra utbud men frakten till Sverige är alldeles för dyr. Torrvaror behöver inte komma till dörren utan kan hämtas på uppsamlingsställe då blir frakten mycket billigare. Nu ville jag ha produkten för den finns inte Sverige. Billigare frakt hade varit toppen

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Deliver very fast and everything is packed with care

Reuze tevreden met de meeste aankopen

Ik heb tot nu toe vele aankopen gedaan en met de meesten ben ik erg blij!

Stop met mailen over score

Stop met mailen

Geograaf 13