Prima service, snelle levering, Er stond 4 a 5 dagen maar de bestelling kwam de dag erop al!

Fijn producten en snel geleverd

Supergoed

Bestelling gaat makkelijk en goede service.

Snelle levering en goede kwaliteit

Bestellingen goed verpakt! En super snelle levering.

Snel,en prima in orde!

Heel tevreden over mijn 1e bestelling. Alles was.prima in orde en goed verpakt. Binnen 2 dagen bezorgd.

Ik ben tevreden

snelle service en goede kwaliteit

snelle service en goede kwaliteit

Goede website

Prima website en overzichtelijke pagina’s met artikelen. Snelle levering, maar diepvries artikelen 1 week na bestelling

Mijn bestelling was de volgde dag al binnen, dat was super!

Snel geleverd goede producten.

Geweldig Diepvries producten kan ook bezorgen.

Eerste keer besteld bij online webshop. Omdat voor ons is te ver rijden naar de toko. Vind het erg fijn dat de diepvries producten ook bezorgd kan worden. Geweldig is dat! Het duurde wel kleine week maar is toch wachten waard. Misschien dat in de toekomst sneller kan. Maar nu ben ik tevreden!

Awesome

Fast delivery. Good product

Goede kwaliteit, scherpe prijs en snelle levering

Prima betrouwbare webwinkel

Prettige winkel met hele aardige behulpzame medewerkers.medewerkers

Dus aardige behulpzame medewerkers. Veel fijne producten en een zeer uitgebreid assortiment. Prettige winkel om in te zijn.

Tevreden klant

Snelle levering goede kwaliteit! aanrader! :)

Prima site en service

Mijn bestellingen komen altijd netjes op tijd binnen en het is een prima site

Top producten aan correcte prijs met een prima, responsieve klantendienst.

Altijd TOP

Mijn bestelling keurig volgens aangegeven tijd ontvangen. Altijd TOP(producten).

Zeer uitgebreid assortiment en snelle levering.

Ik heb al zoveel lekkere dingen bij jullie gekocht. Maar ook nieuwe producten ontdekt. Heel prettig winkelen zo. Bovendien een goede en snelle levering.

In assen hebben we geen oriental vandaar dat ik bestel. Groningen iss het dichts bij.

Bestelling kwam snel aan, online besteld

Eindelijk aangekomen

Ik wist niet dat t zo lang zou duren ik dacht ik heb de volgende dag mijn inkooopjes binnen hooguit 2-3 dagen, maar nee 't duurde wel meer als 7 dagen. Ik dacht dit is vlak in NL, maar goed. Verder zien de producten er gewoon heel goed uit. Ik heb nog niet van alles geprobeerd, maar ik ben wel blij met de mogelijkheden en ik weet nu hoe lang het ongeveer kan duren. Ik weet waar ik terecht kan voor mijn Toko drankjes en andere spulletjes, waar ik nog niet goed bekend mee ben, maar wel wordt. Alsnog bedankt!

Geograaf 13

6921EW Duiven