Eindelijk aangekomen

Ik wist niet dat t zo lang zou duren ik dacht ik heb de volgende dag mijn inkooopjes binnen hooguit 2-3 dagen, maar nee 't duurde wel meer als 7 dagen. Ik dacht dit is vlak in NL, maar goed. Verder zien de producten er gewoon heel goed uit. Ik heb nog niet van alles geprobeerd, maar ik ben wel blij met de mogelijkheden en ik weet nu hoe lang het ongeveer kan duren. Ik weet waar ik terecht kan voor mijn Toko drankjes en andere spulletjes, waar ik nog niet goed bekend mee ben, maar wel wordt. Alsnog bedankt!

snelle en juiste levering

Meeste punten OK, alleen het inzicht krijgen in het assortiment is nogal problematisch

een zeer goede toko

goede producten,sjef koman

diepvries levering

Mijn 1e aflevering met de nieuwe bezorger. Alles kwam in perfecte staat aan.

Goede artikelen

Goede artikelen en snelle levering

top

top service

Goed verpakt, snel bezorgd

Ik heb 7-8 artikelen ontvangen die binnen 2 dagen na ontvangst verlopen.

Goede verpakking, snelle levering, maar het is niet goed dat de geleverde producten bijna verlopen zijn.

supergoede producten ,

gewoon fijn dat ik niet anderhalf uur hoef te rijden om de producten die ik graag wil hebben te krijgen. Het werd gekoeld geleverd, goede kwaliteit en goede prijsverhouding

Snel en goed geleverd

De spullen werden snel en goed geleverd, ik was wel verbaasd dat ik een moest tekenen maar dat ik ook mijn ID moest laten zien. En dat voor rijst

Mijn bestelling komt gauw binnen!

Snelle reactie klantenservice. Goede producten.

Geweldig!

Ik heb al meerdere keren een bestelling gedaan bij Amazing Oriental, en elke keer verloopt alles perfect! Het assortiment is zeer uitgebreid, en je kunt er ook informatie vinden over producten. Het bestelproces is eenvoudig, je wordt op de hoogte gehouden van de verzending via e-mail. Alles wordt goed ingepakt met (evt) speciaal materiaal (zeker flessen en andere breekbare spullen) zodat er niks kapot gaat. (Ik bestel vaak potjes sambal en flessen ketjap, en deze komen altijd in perfecte staat aan) Ik ben dus heel tevreden, Amazing Oriëntal is mijn go-to shop voor Aziatische producten!

Goed alleen verzenden duurd wel lang als je op een donderdag hebt besteld maarja staat ook op de website maar daar zou verbetering in kunnen en voor de rest top.

Snel en goed.

Het zoeken en bestellen is gemakkelijk, de levering is vlot en goed te volgen. De geleverde producten zijn goed verpakt en de kwaliteit is goed.

goed verzorgd

netjes verpakt en redelijk op tijd bezorgd

Verscheidenheid aan producten

Amazing

De ideale online toko

Snel besteld, goed verpakt. Ik woon op een Waddeneiland zonder toko, ik bestel graag bij Oriental

super!!!

SUPERR

Topervaring erg begripvol

Handig zo thuis bestellen en snel in huis

Top produkt en snelle levering

Top produkt en snelle levering