Soda

everything is fine, I will order there again

Prima webshop en service

Duidelijke webshop, verzending prima op tijd. Items in de webshop beschikbaar die niet in de winkel liggen

Beste klantenservice ooit top!

Bestel hier zeker vaker top producten die je nergens anders tegenkomt

Lekker maar duur

Het is lekker maar wel een hoop geld voor producten heel duur

Super customer service!

Super service!

Alles is keurig geregeld

Top service !!!

Heel leuk contact met de klantenservice gehad. Door vertraging van onze bestelling (omdat het product so gevraagd is) kwam onze vakantie ineens ertussen. Jullie klantenservice heeft het super geregeld en gewoon zo lang in de wacht gezet tot wij terug waren. Super geregeld!!! Complimentjes ervoor

Is prima

Ik hoop dat jullie weer Satesaus hebben van lekker bekkie dat is mijn favoriet ik woon nl in Barbados en bestel naar mijn vriendin en stuurt dit door

Bestelling zorgvuldig verpakt

Ik heb al een aantal bestellingen gedaan. Maar het komt altijd in perfecte staat aan. En er zitten best wel wat kwetsbare verpakkingen, van producten, die verstuurd worden

Super, nog hard bevroren

Smaakt is goed, een lange levertijd maar is het waard lekker hoor

Goed en op tijd

Hellemaal goed en op tijd

Super.service!!!!

Zeer tevreden, favoriete online winkel met.rop service!!!!

Prima service, alleen spijtig dat PostNL het pakket bij de voordeur van de flat achterliet i.p.v. bij mijn eigen voordeur....

Snelle levering, goed product

Mijn bubble tea benodigdheden zijn super snel geleverd en prima kwaliteit

Duidelijk en overzichtelijk

Altijd heel goede levering

Optijd geleverd

Mooi optijd geleverd, en perfect compact verpakt

duidelijke site en snelle levering

duidelijke site en snelle levering

Alles is vlot verlopen. Van de melding dat het product terug voorradig was tot de levering.

heerlijk spul

Het zijn fijne en smakelijke producten, prima verpakt en zeer snel geleverd

Super service

Webshop met een super goede service en producten.

Ik ben zeer tevreden over de producten en de staat van leveren. Deze shop is geweldig en ik zal zeker blijven bestellen. Hopelijk komen de Fanta smaken snel weer op voorraad.

Fantastisch!!!

Fijn dat ik online kan winkelen bij u!!! Ik moet best veel diepvries producten kopen, bij u is alles mogelijk, complimenten hiervoor en succes ermee!!!

Uitstekende diensten

Eerst ergens anders besteld waar ik 8 weken op mijn bestelling moest wachten maar Amazing Oriental is heel snel met levering. Top!

Geograaf 13

6921EW Duiven