Snelle service, goed product

Snel en goed!

Snelle service!

Bestelling gedaan, volgende dag verstuurd.

Ottimo Sito, Ottimi Prodotti, Spedizione veloce.

Ottimo Sito, Ottimi Prodotti e Spedizione veloce. Io spesso ordino il Reishi MIKEI: Eccellente prodotto, utile per lo stress, l' insonnia, l' ipertensione ( come coadiuvante ), come supporto per chi tende ad avere livelli alti di glicemia. Utile anche come protettivo cardiovascolare. Consiglio, quindi, vivamente gli Acquisti in questo Sito. Cappello Massimo ( Un Appassionato di : Micoterapia, Fitoterapia ed Ayurveda ).

• Ci consiglieresti? Si

perfect

op tijd ontvangen

Tevreden

Ik ben zeer tevreden met het goed verzorgende producten. Die we bestellen bij Oriental. Zoals de bestelling en het bezorgen. Het gewoon top. Daarom wil ik het aanbevelen.

Uitstekende service en levering

Uitstekende service en levering en een goed product. Top

Altijd alles eerlijk en heerlijk, altijd alles supersnel bezorgd! Thanxxx Chinese Boot, tot de volgende keer!

Prima site en correct geleverd

Bestelling geplaatst en geleverd volgens verwachting. Goed verpakt. Prima in orde.

Groot assortiment en prima levering!

Ik kocht bij deze toko omdat ik hier producten kon kopen die ze in de supermarkt niet hebben. Ik was blij verrast door de lage prijzen en de snelle levering. Geweldig en dus een aanrader. Ik koop hier zeker vaker!

Toppie

Verrast door het grote assortiment, gemakkelijke bestelwijze en betaling. Producten zijn heel erg goed verpakt en supersnel bezorgd.

Groot assortiment Snelle levering

Prima service!

Makkelijk bestellen via de website, en vlotte levering. Jammer dat niet altijd alles op voorraad is, anders 5*

Grote keuze snel bezorgd

Met een groot assortiment aan goede producten, heb je altijd wat nieuws inhuis.

Bad delivery service

Leen Baker did not fulfill delivery date and time as mentioned in the amazing oriental website selection. I had to call them after they missed their delivery schedule. They have to reschedule another date, which they were late again. I do not have all day to wait for Leen Baker to show up when i know they are never on time or meet their commitments.

Uitstekende service!

Online besteld, perfect

Goede website, goede communicatie, vriendelijke bezorger

Ik heb vaak geen tijd om naar de winkel te rijden, bestellen gaat net zo makkelijk! Van A tot Z alles duidelijk en goed gecommuniceerd. Ik kreeg netjes een berichtje dat een artikel uitverkocht was! Een tevreden klant dus.

perfect.

alles goed verpakt en beschermd zoals de chips

Een aanrader!

Alles verliep naar wens, producten waren goed verpakt

Diepvries bestelling keurig volgens afspraak thuis bezorgd.

Super en alles vers

Goede producten

Netjes verpakte producten, de zuurzak smaakt heerlijk

Vlot en makkelijk om te bestellen

Alles was goed verpakt, ook de producten van de koel/vriesafdeling. Ik kreeg updates via de mail. Super ervaring!

amazing

snelle service en gewoon top

Voor mij persoonlijk de perfecte oplossing

Ik kook graag Aziatische gerechten, en woon niet in de buurt van een supermarkt die Aziatische producten verkopen. Het was de eerste keer dat ik heb besteld en ik ben heel tevreden. Ik heb alles kunnen vinden en alles werd snel en goed verpakt geleverd.

Snel en goed aangekomen

Voor het eerst online een bestelling geplaatst. Ik ben heel tevreden over de snelheid en hoe het is bezorgd. Ik ga dit zeker vaker doen!

Geograaf 13

6921EW Duiven