netjes en goed verpakt

heel goed

Satisfactory

Am always satisfied with products and service.

Alles liep naar wens en belofte

Vrij snel al had ik alles in huis, goed verpakt, al was het met veel plastic, misschien nog aandacht aan besteden. Ik bestelde onbreekbare spullen dat hoeft toch niet met zoveel lucht gevuld plastic te worden vervoerd? Maar super blij met alles, heel fijn dat ik dit adres gevonden heb voor Aziatische ingrediënten. Veel dank.

Prima levering

Altijd TOP

Ik bestel meerdere keren en altijd is het TOP verzorgd

Excellent

De snelheid van de afwerking en levering tot aan huis. Pima!!! De producten en de beschrijvingen zijn ook uitstekend.

Amazing

Very large choice!

Snelle fijne service !

Een aanrader

Geweldige webshop, erg overzichtelijk

Hebben alles wat ik nodig heb. Na mijn bestelling, werd ik een paar dagen later gebeld door een medewerker van de klantenservice van de webshop, dat een besteld artikel nog niet op voorraad was, dat mijn bestelling daardoor wat vertraging had. Geweldige service!

Lekkere leuke avond

We hebben samen alle keukens verkend en gedeeld. Soms zag het er lekkerder uit dan het in werkelijkheid bleek. Soms was iets zo lekker dat er het thuis ook probeerde t maken, Bao Bun bijvoorbeeld. Binnenkort gaan we karten bij de buurman en nogmaals daar eten. Toen ik het vertelde stond mijn dochter te springen. Maar ga er vooral zelf eens heel en oordeel met je eigen smaakpapillen.

erg lekkere producten tegen een scherpe prijs

Als er iets verbeterd kan worden is de zoekfunctie op de website. Ik vind mijn producten uiteindelijk wel maar denk dat het overzichtelijker kan

Bestelling zeer snel en correct uitgevoerd.

Niets aan toe te voegen.

Supersnel

Bestelling ging makkelijk, en snel bezorgd.

Lange levertijd

Lange levertijd

Top producten

Snelle levering en top kwaliteit

Uitstekende afhandeling van de bestelling

Ik heb een goede ervaring met Amazing Oriental

fast delvery

awesome!

Altijd is de levering op tijd. De verpakking is altijd prima, als het breekbaar is altijd met luchtkussentjes opgevuld. Hele goed!!!!

Altijd top!

Elke bestelling is altijd top! Perfecte producten, altijd snelle bezorging, ik bestel nooit meer ergens anders.

Top en snel geregeld

produckt gezocht nergens anders te koop maar bij Oriental wel snel gevonden!

Al jaren goede ervaring met Oriental.

Groot assortiment. Duidelijke uitleg en beschrijving van de produkten. Goede kwaliteit. Snelle levering! Wat wil je nog meer? Ben al jaren klant. Soms gluur ik wel eens bij andere Aziatische internetshops en zie de prijsverschillen en het assortiment dat ze bieden en dan ren ik als Speedy Gonzales snel weer terug naar mijn vertrouwelijke Oriental shop! Hans 70 jaar.

weer voorraad

duurde wat lang eer het er was ,maar dat kwam vrees ik door post.nl

Een goede ervaring

Top klantenservice en levering

immer wieder Top !

gute Ware, lange Haltbarkeit und sehr gut verpackt!

Redelijk

Toch regelmatig bepaalde producten niet verkrijgbaar. De levering is in vergelijking met andere bedrijven wat traag. Langer ddan een week.

Geograaf 13

6921EW Duiven