Vriendelijke mensen

Proffesionele mensen

Op tijd.

Goede kwaliteit

Uitstekende keuze, prijzen en service

Ruime keuze van echte aziatische producten. Opsturen naar Spanje gaat ook eenvoudig.

Goed product en goede bezorging

Product kwam goed aan. Snel verstuurd en goed op de hoogte gehouden

Snel en professioneel

Ik had besteld en volgende dag binnen en heel goed

Very efficient and fast delivery

Snelle bezorging, alles prima.

Heel veel besteld en het werd keurig i gepakt bezorgd

incompleet

Sommige producten zijn niet te bestellen; heel storend

Snelle, en goede bezorging

Had saoto soep besteld, nergens momenteel te koop. Bij hun wel. Goede, snelle bezorging.

Amazing!

I need Kroepoek Melinjo in 2 days a head .. i couldn't find it in the supermarkets at my town , and i know i could get it in Oriental , but its to far to get only 2 bags of Melinjo kroepoek. and then i google .. i found out that oriental could do delivery ??!!! AWESOME !! its saving my time travel . and yess.. i did order directly and received it the next day !! You are amazing just like your name. Thank you for making the shopping easier.

Snel bezorgd, goed verpakt en leuker dan verwacht

Snel bezorgd, goed verpakt en leuker dan verwacht, het Boba deluxe pakket. Zeer blij verrast kind.

Top!!!

Ik ben lkkr aan het filiaal hoppen. Boodschappen doen en dan verse maaltijden voor de zaterdag avond. Altijd lekker, goede prijzen en vernieuwende producten!

Gewoon goed

Alles naar behoren

Op tijd geleverd.

Uitstekend materiaal, we overwegen een volgende aankoop.

Snelle en goede levering

De online bestelling werd goed en snel bezorgd. De producten waren goed verpakt.

Perfect snel geleverd

Snel makkelijk geleverd met de post

Snel geleverd en goed verpakt en tevreden over de prijzen

Ze hebben altijd beschikbaar wat ik wil hebben!

Ik kan altijd wat ik bestel binnen een paar dagen verwachten. De prijzenn zijn wel redelijk hoog, maar het is meestal wel de moeite waard!

Fast delivery and in good order

Things went well.

Snel geleverd en zeer goed verpakt. Online kopen is voor mij heel handig omdat er helaas toch nog te weinig van deze winkels in de buurt zijn. Ik ga graag naar de winkel in Nijmegen Dukenburg maar vanwege de afstand is dat maar 2 keer per jaar.

snelle en goede levering thuis

Groot aanbod en fijn dat er ook thuis geleverd wordt!

vervaldatum is te kort voor wat ik heb besteld

Die zending was helemaal ok daarvoor heef ik een negen, maar waarom heef ik een 6, ik vind het heel jammer dat ik producten bij jullie besteld dat ik dan een zending krijg met vervaldatum 11/11/2024 betreft zending van "wafer mix 400 gram", als ik deze bestel in Duitsland zijn ze iets duurden maar ze zijn minstens in de zending goed voor 6 maanden. Dat wilt zeggen dat ik twaalf pakken moet opeten in 3 weken.

prima!

snelle levering en als er iets is bellen ze

Mooi spul

Wat simpel kommetjes en keukengerei gekocht online. Bezorging duurde langer dan ik had verwacht maar de eindproducten die ik heb ontvangen was van uitstekende kwaliteit.

Geograaf 13

6921EW Duiven