Zeer tevreden met openhaardhout en levering

Kleine stukken droog (10%) en schoon eikenhout. Brand mooi langzaam, goed de temperatuur te regelen. Weinig as en geen rook. Voor een goede prijs en voor de deur geleverd.

Goedkoop kwaliteit en service

Goede kwaliteit eco aarde en naar afspraak geleverd. Chauffeur heeft heel erg zijn best gedaan om de aarde voor de deur af te leveren. Heeft me zelfs nog gebeld. Echt een aanrader.

Goed stookhout, maar wel kleine stukjes en kijk uit met de prijs

Woensdagavond rond 23:00u 2 van deze mixpallets stookhout van restmateriaal besteld en vrijdag rond het middaguur werden ze al geleverd, netjes met track & trace, zodat we ongeveer wisten wanneer het hout kwam. De pallets zijn netjes naast de houtberging gezet door de transporteur met een pompwagentje, wat voor ons perfect was. Het hout is droog en brand prima en geeft snel en veel warmte af. Nadeel is wel dat het vooral kleinere stukken zijn, dus er moet vaker bijgevuld worden dan met normaal hout, maar zoals anderen ook aangeven hoef je er dan geen aanmaakhout bij te gebruiken en de kachel is sneller warm dan met groteren blokken. 3,5 sterren geef ik vooral vanwege de korting die 1 uur na mijn bestelling inging, vernam ik achteraf via een nieuwsbrief. Als ik de volgende morgen besteld had, had ik €20 per pallet bespaard. Kijk dus wel uit of er geen kortingsactie aankomt, want dan kan je zo tientallen euro’s besparen.

doen wat zij beloven

prima bedrijf snelle l;evering

Zijn heel hulpvaardig

Denken mee, en leveren snel en zijn heel vriendelijk.

Goed op tijd en netjes neergezet.

Korrels netjes verpakt en branden netjes

uitstekend

zeer goed

Goed product en uitstekende service

Had tijdens de kerstvakantie 2 m2 boomschors, worteldoek en grondpinnen besteld. Deze werd op 2 januari afgeleverd. Helaas ontbraken de grondpinnen maar na een kort telefoontje werden deze de dag erop alsnog bezorgd.

Goede pellets en snel geleverd

Goede pellets, netjes en snel geleverd

zeer goed

voor herhaling vatbaar

Voor herhaling vatbaar.

Prima gegaan met de bestelling. En de chauffeur van trans mission heeft het ook prima gedaan.

Ik ben zeer tevreden, besteld datum gekozen en door een hele vriendelijke bezorger geleverd. Wij kunnen er voorlopig weer warm bijzitten

Uitstekende service

Uitstekende service, prijs is incl het bezorgen aan huis.. Pallet met 60 zakken a 40 liter besteld. Potgrond is van goede kwaliteit. Zal de volgende hier hier weer een bestelling doen. Prijs is zeer gunstig en goedkoper dan in de winkel

De webshop die doet wat wordt beloofd

Bestelling keurig en volgens afspraak afgeleverd

Perfecte levering

Snel en geheel volgens afspraak netjes geleverd.

Enig minpuntje: ik zou bericht krijgen als mij order opgestuurd is. Dit bericht heb ik niet gekregen dus wist ik ook niet wanneer het pakje geleverd ging worden en dat vond ik wel jammer

dik voor elkaar

prima thuis gebracht en prima hout

Goede afhandeling

Bestelling snel geleverd. Kleine smet was dat de levering van een pallet potgrond op de aangekondigde vrijdag niet plaatsvond en de maandag daarna de chauffeur pas 8 minuten tevoren belde dat hij er aan kwam. Ik was de eerste dag niet speciaal thuisgebleven en op maandag gewoon aanwezig, maar dat zou voor sommigen wel vervelend zijn geweest.

Alles volgens afspraak goed geregeld

Goed product snelle levering

Goede droge pellets met nagenoeg geen gruis. Betrouwbare bezorgservice alleen de vervoerder Transmission was een uur later dan de aangegeven marge. Maar het waaide hard die dag.

Geleverd volgens afspraak

Keurige levering tot aan de deur

Goed product, goede levering en aardige chauffeur

Tevreden

De vracht kwam een half uur later. De chauffeur meldde zich toen hij voor het hek stond. Gelukkig waren we al aanwezig. De pallet brak bij het lossen. De zakken lagen over straat. Bij het oppakken van de zakken scheuren er diverse zakken. Het plastic van de verpakking is dun. We zijn blij dat er geen turf in de biologische tuinaarde zit en er niet meer verpakkingsmateriaal is dan strikt noodzakelijk. De volgende keer bestellen we hetzelfde bij Bustotaal en hopen we op minder pech. Wij zijn tevreden met de levering.

Goede levering en service .

Snelle levering, prima prijs

Vriendelijk chauffeur die pallet tot in garage afzette. Heel dijn!

Het Aanleg 21

9951 SJ Winsum gn

Over Bustotaal

Bustotaal.nl is een gespecialiseerde webshop die zich richt op hoogwaardige producten voor haard, tuin en dier. Wij bieden een breed assortiment aan, variërend van tuingrond en houtpellets tot boomschors en andere tuin- en dierbenodigdheden. Bij ons kun je eenvoudig grote hoeveelheden in bulk bestellen, die we snel en efficiënt bij je thuis afleveren op een pallet. Of je nu je tuin wilt verfraaien of je huis wilt verwarmen, Bustotaal.nl levert de producten die je nodig hebt, snel en betrouwbaar aan huis.