Pluspunten

Mooie houtsnippers, snel geleverd. Vriendelijke chauffeur die de pallet in de tuin heeft gezet.

Kartonnen pallets een idee?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Geen goede kwaliteit houtsnippers

Pluspunten

Snel, to the point

Pluspunten

Goede service, top bezorging. Levering was sneller dan verwacht. Er werd van tevoren gebeld en mijn zending boomschors is netjes in de steeg bij de poort van de tuin gezet. Beter dan verwacht, meestal wordt t bij de ingang van t steegje aan de straat gezet.

Geen. Ons boomschors pad ligt er prachtig bij

Pluspunten

Duidelijke website, gratis verzending. Duidelijke communicatie via mail na aankoop wanneer levering plaats vindt. Keurig tot ver op de oprit geleverd. Kwaliteit product hoogstaand en zoals aangegeven op de site.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De retourzending is, na wat heen en weer uiteindelijk wel netjes en tijdig geregeld.

In de houtsnippers die we besteld hadden zat een grote hoeveelheid glas. Wij hebben onmiddelijk gebeld met BusTotaal. In eerste instantie werd ons gevraagd om wat foto's te sturen (wat redelijk is) en werd ook gesuggereerd dat we misschien het verkeerde product besteld hadden, omdat het normaal zou zijn dat er veel glas scherven in houtsnippers zouden zitten. Voor de duidelijkheid: het gaat hier niet om één of twee stukjes, het gaat om de tientallen scherven, die we konden vinden door simpelweg naar de houtsnippers te kijken. Vermoedelijk hadden we er nog honderden meer gevonden als we de houtsnippers in onze tuin gebruikt hadden. Er werd gesuggereerd dat deze houtsnippers niet geschikt waren voor gebruik in een tuin, maar op de website staat duidelijk dat het geschikt zou moeten zijn voor een tuinpad. Dat lijkt me dus geen glasscherven. Na duidelijk aan te geven dat dit voor ons niet acceptabel was heeft BusTotaal de zakken houtsnippers weer snel op laten halen en het geld terug gestort.

Pluspunten

Prima levering van materialen van goede kwaliteit.

Pluspunten

Geweldig in het nakomen van afspraken en bij een nabestelling niet flauw om een (prijs)afwijkende positieve afspraak te maken

Pluspunten

Keurige antwoorden via chat. Complete levering volgens gemaakte afspraak. Prima kwaliteit.

Extra producten toevoegen aan bestaande lijst zou eenvoudiger kunnen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

niet ontdekt: telefonisch overleg gehad over de levering voor (!) een bepaalde datum, toch niet gelukt. Reactie: jammer voor jou, joh.

Behandeling van ontevreden klanten met klachten: volg eens een cursus hoe je van klagende klanten weer tevreden klanten kan maken.

Pluspunten

Doet zonder poespas wat het beloofd heeft/ aangeboden heeft. Prima product geleverd. Uitstekende vervoerdervuitgekozen. Reeds driemaal perfecte levering (bigbags 1 en 2 kuub.)

Geen. Gewoon volhouden.

Pluspunten

Pluspunten

duidelijke website, concurende prijzen, snelle levering

geen

Pluspunten

Snel en duidelijk

Pluspunten

Snele afhandeling van de bestelling en je word steeds op de hoogte gehouden met updates . De tranport firma was ook super net als de schaufeur deze heeft de big bag van 2 kuub via de oprit van de buren over de stoep 60 meter tot aan mijn poort van de tuin gebracht. Dat was echt super. De Franse boomschors heeft een prachtige kleur al vond ik deze in eerste instantie toch wel wat grof, veel grote brokken zaten er tussen. Verder was de Big Bag niet helemaal vol en was er tot aan de bovenkant nog 25 cm vrij, de Big Bag was 2 meter hoog dus tot 175 cm gevuld. Verder ben ik zeer tevreden.

Pluspunten

Prettig contact per telefoon

Pluspunten

Snelheid van afhandeling

Pluspunten

Het product werd accuraat en snel geleverd en was van goede kwaliteit

Niets

Pluspunten

Netjes en vlot geleverd. Bovendien een half uur voor levering gebeld om levering aan te kondigen.

Pluspunten

Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering

Pluspunten

goede kwaliteit en snel !

Pluspunten

Geleverde product voldoet aan de verwachtingen. Netjes geleverd!

Recyclen van de bigbags, zonde dat deze na een keer gebruiken niets meer mee wordt gedaan.

Pluspunten

Wij hebben Frans Boomschors besteld, tijdens je bestelling kun je opmerkingen typen. Daarop zijn wij snel gebeld voor overleg. Waar de levering neergezet werd 6 m3 kub, heel snel na de bestelling. (Veel werk uitvoeringen rondom ons pand) De afspraken werden voor 100 % uitgevoerd, ook door de chauffeur van het transportbedrijf. Helemaal super!

Ga zo door!

21 Het Aanleg