1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
Pluspunten
De retourzending is, na wat heen en weer uiteindelijk wel netjes en tijdig geregeld.
VerbeterpuntenIn de houtsnippers die we besteld hadden zat een grote hoeveelheid glas. Wij hebben onmiddelijk gebeld met BusTotaal. In eerste instantie werd ons gevraagd om wat foto's te sturen (wat redelijk is) en werd ook gesuggereerd dat we misschien het verkeerde product besteld hadden, omdat het normaal zou zijn dat er veel glas scherven in houtsnippers zouden zitten. Voor de duidelijkheid: het gaat hier niet om één of twee stukjes, het gaat om de tientallen scherven, die we konden vinden door simpelweg naar de houtsnippers te kijken. Vermoedelijk hadden we er nog honderden meer gevonden als we de houtsnippers in onze tuin gebruikt hadden. Er werd gesuggereerd dat deze houtsnippers niet geschikt waren voor gebruik in een tuin, maar op de website staat duidelijk dat het geschikt zou moeten zijn voor een tuinpad. Dat lijkt me dus geen glasscherven. Na duidelijk aan te geven dat dit voor ons niet acceptabel was heeft BusTotaal de zakken houtsnippers weer snel op laten halen en het geld terug gestort.