Fijn droog hout. Goede bezorgservice.

Zoals verwacht

Zoals verwacht, ik heb al meerdere malen besteld. Transport en chauffeur waren ook dik in orde.

De bestelling werd snel verwerkt en door de transporteur keurig aan geleverd.

perfect geregeld

perfect geregeld

Zeker voor herhaling vatbaar

Goed verpakt , snelle levering , een echte aanrader

Goede snelle levering

Vlot werkende website.

Universele potgrond gekocht. Netjes volgens afspraak geleverd. Aardige chauffeur van Transmission. Werk voor het eerst met deze grond dus nog even afwachten hoe mijn zaailingen en andere planten reageren. Zie wel dat er compost in is verwerkt. Kleine stukjes plastic. Maar ook werk ik thuis met compost van de milieustraat en daar ben ik altijd positief over. ( Dus altijd schoon groen materiaal aanleveren bij de milieustraat.)

Op tijd geleverd.

OP tijd geleverd en goed verpakt, zeer goede prijs.

Peller van transport

Kunt u voortaan de zakken op een kosteloos palet transporter. Nu krijgen we nog een rekening van 30 euro op dat het een Europelert is. Niet iedereen heeft heeft een EURO peller bij huis

prima gegaan.

goed verpakt op de pallets. goed bereikbaar per telefoon. alleen het tijdstip van verzenden was een ding. ik had de link niet gekregen waarmee je de chauffeur kon volgen

Snelle en correcte levering voor herhaling vatbaar

Correcte levering op aangegeven dag

Goede service en goede producten

Correcte levering en op tijd

Ik heb potgrond besteld en ik kon aangeven op welke dag ik dat wilde ontvangen. Heel blij mee. Ook had ik per ongeluk een fout gemaakt bij mijn bestelling, dat werd snel opgepakt. De aflevering ging goed. Goede ervaring met dit bedrijf en duidelijke communicatie.

Geleverd wat is beloofd

De producten zijn geleverd zoals is afgesproken,

Top chauffeur en goede kwaliteit hout

Alles prima, behalve het mail contact met Transmission.

We krijgen een dag voor de bezorging altijd een mailtje van Transmission dat we de volgende ochtend tussen 08.00 en 10.00 bericht krijgen hoe laat de pallet wordt bezorgd. We vragen bij de bestelling altijd om levering na 10.00 uur. Maar op de bezorgdag krijgen we om 09.00 bericht dat de levering tussen 7.35 en 9.35 bezorgd zal worden. Met andere woorden: het mailen over de bezorgtijd heeft geen enkele zin. Verder is de bestelling zelf prima in orde.

Goede grond, goede levering!

Sehr zufrieden

Pünktliche Lieferung und abstellen von dem Material am richtigen Platz

Hele fijne potgrond.

Besteld en twee dagen later bezorgt. Het is hele fijne potgrond. Mooi fijn van structuur. Geen stukken tak of turf. Kortom prima spul voor de plantjes en het zaaigoed.

super

Super goed en snelle service

Snel bezorgd, vriendelijke chauffeur.

Snel en goede service

Potgrond besteld voor project buren Levering was snel en netjes en potgrond van goede kwaliteit Potgrond waar je duidelijk stro en stukje in ziet vind ik verschrikkelijk dan ziet het eruit alsof er nog veel onkruid inzit Maar hier mooie stevige zwarte Potgrond Echt aanrader Ook chauffeur was snel en netjes en keurig op juiste plek gezet

Product; Stookhout Mix; precies zoals omschreven staat, snel geleverd en brandt fantastisch.

Voor een kleine houtkachel is het ideaal! Het hout is super droog en relatief klein van stuk, passend in de haard. Door de variatie in afmetingen is de temperatuur, het opstoken zeer goed te managen. Aanmaak houtjes zijn niet meer nodig! De levering in een Big Bag aan huis vind ik een uitkomst, tip: zorg zelf voor een 2e Big Bag indien het hout niet opgestapeld hoeft te worden of niet door een poort, woning kan naar de tuin of opslag. Kortom, erg tevreden met het hout, de geboden service en de prijs!.

Op internet gevonden besteld en geleverd op de dag die ik invulde netjes geleverd ook nog met medewerker gechat had een vraag werd keurig op geantwoord ben heel tevreden

correcte levering

helaas niet mogelijk de pallet ca. 50 m verder te brengen. palletwagen niet geschikt

Het Aanleg 21

9951 SJ Winsum gn

Over Bustotaal

Bustotaal.nl is een gespecialiseerde webshop die zich richt op hoogwaardige producten voor haard, tuin en dier. Wij bieden een breed assortiment aan, variërend van tuingrond en houtpellets tot boomschors en andere tuin- en dierbenodigdheden. Bij ons kun je eenvoudig grote hoeveelheden in bulk bestellen, die we snel en efficiënt bij je thuis afleveren op een pallet. Of je nu je tuin wilt verfraaien of je huis wilt verwarmen, Bustotaal.nl levert de producten die je nodig hebt, snel en betrouwbaar aan huis.