Bezorging niet op tijd, geen reactie na verzoek tot contact
Tuinaarde besteld bij Bustotaal, helaas was de bezorging dra-ma-tisch.
Bustotaal legde de schuld bij de bezorger waaraan hun het hadden afgegeven (Transmission)
€200+ aan graszoden verpest omdat Bustotaal het aarde veel te laat heeft geleverd.
Op 3 mei zou het geleverd worden, kreeg ook netjes een bericht dat het 3 mei geleverd zou worden. Dat was via de website zo aangevraagd en op basis hier van mijn graszoden besteld. Helaas op 3 mei werd alleen de graszoden geleverd. De medewerker transport van Bustotaal beloofde mij dat ik 4 mei de eerste zou zijn op de route. En ja hoor, 4 mei.. wachten, wachten, wachten… ik maar weer bellen. Oh ja ik heb even gebeld en het wordt morgen (mei geleverd) als eerste op de route. De statusupdate bij de bezorger hing nog altijd op ‘fout’ en gaf geen statusupdate.
Toen werd het op 5 mei laat in de middag pas bezorgd en waren de zoden helemaal verpest door alle zware regenval. Ik eis een tegemoetkoming van de graszoden of de betaling van de aarde te laten vervallen. Al het contact richting Bustotaal moest vanuit mij komen, zelf was er geen initiatief.
Bestelling #160036237