Goede ervaring

Mooie kaarten

Vindt het leuk dat je je kaart leuk kan versieren.

zonder problemen geregeld

Het gebruiksgemak en de ruime keuze geven het bestellen een fijne ervaring.

Makkelijk

Als ik geen zelfgemaakte kaart op voorraad heb, bestel ik er één bij Hallmark. Gaat makkelijk dus is het zo gepiept.

Vind de kaarten leuk lief passend juiste worden

goed assortiment kaarten

Goed en overzichtelijk kaarten kiezen en bewerken! De kaarten worden netjes op datum afgeleverd!!!!

Gemakkelijke bestelling en correcte uitvoering

Gemakkelijke bestelling en correcte uitvoering

Snelle bezorging

Voldoende keus En snel geregeld

Praktisch om een kaart te personaliseren

Leuke items om aan de binnenkant toe te voegen. Alleen tekstblokken werkt niet altijd even praktisch. Ik kwam snel door het programma heen Kon snel vinden wat nodig was

Ruime keus van kaarten

Altijd makkelijk op deze manier een kaartje te sturen.

slecht kan niet meer op account komen

ik heb een account aan gemaakt gebruik keurig de juiste gegevens om in te loggen en Hallmark blijft zeggen dat het niet klopt probeer ik een nieuw wachtwoord aan te maken lukt ook niet dus ik kan er geen gebruik van maken lekker handig maar niet heus ik had juist toen ik een account aan ging maken het wachtwoord opgeschreven om het niet te vergeten mijn mail adres klopt ook want ik ontvang ook reclame van Hallmark per mail

Snel en goed

De avond ervoor mijn bestelling, cadeau incl. kaart, gedaan en de volgende ochtend was het al bij geadresseerde.

Een website die je makkelijk door het proces loodst.

Zie hierboven. Aangezien ik in de beschrijvingen af en toe een hinderlijke spellingfout ontdekte, wat niet past bij een professionele website, heb ik de fouten ter verbetering doorgestuurd. Hierop is positief gereageerd!

NOOIT MEER BESTELLEN BIJ HALLMARK!

Helaas, niks is aangekomen. De dag dat de bestelling aan moest komen is het pakket pas verstuurd. De chocolade cijfers komen zeker aan als deze persoon weer een jaartje ouder is geworden. Erg jammer, de concurrent heeft wel alles op tijd bezorgd. Helaas hadden deze geen chocolade cijfers... Conclusie volgende keer geen chocolade letters en gewoon weer ergens anders bestellen, waar je wel van op aan kan! Geen reactie van klantenservice, gewoon een flut bedrijf!

Vele soorten kaarten

Mooie kaarten, goeie service en op tijd verzending

Goede service,heldere site, prima producten!

Zie boven!

Leuke items snelle levering

Jullie hebben leuke items en levering gaat super snel.

Geweldig !

Ik vind dit een mooie ontwikkeling. Alles wat niet goe gaat ligt aan mijzelf. Ik word zondag 88 jaar, maar ik wil teveel. Ik heb een tablet en wil deze thuis dingen dan ook proberen. Ik wil bijvoorbeeld geen account aanmaken. Mijn jongste zoon woont in Indonesie en daarom deze tablet, dat maakt zo makkelijk contact. Met deze vreemde tijd ga ik niet veel weg en vind dan iets aardigs voor iemand doen heel fijn! Veel succes gewenst! Een hartelijke groet, Betsie.

geweldig

perfect, makkelijk en goed.

Keurig

Op tijd afgeleverd. Mooie houten kaart!

Volgens afspraak!

Heel goed bevallen de volgende keer doen we het weer

Prima site voor een mooie kaart.

Overzichtelijke en gemakkelijk een prachtige kaart maken.

Heel,tevreden

Prima service ik ben erg tevreden en raad Hallmark aan

Veel keuze en makkelijk te versturen

Rietbaan 48

2908LP Capelle a/d ijssel

Over Hallmark Cards Nederland

Bij Hallmark begrijpen we als geen ander hoe belangrijk waardevolle relaties zijn. Daarom toveren we samen met miljoenen mensen over de hele wereld elke dag een grote glimlach op vele gezichten. Wij willen mensen inspireren hun emoties te uiten en waardevolle relaties te versterken door middel van wenskaarten en cadeaus.