Super Handig

Ik vind het heel handig om de kaarten via hallmark te versturen. Goede service doordat je op de hoogte gehouden wordt.

perfect geregeld

Klantgerichte site, gemakkelijk bestelproces, je wordt goed op de hoogte gehouden van het verdere proces, zeker niet duurder en veel gemakkelijker dan een bezoekje aan een fysieke winkel.

Ook in deze hectische tijd Op Tijd!

Makkelijk bestellen vanuit je luie stoel en Super op tijd aangekomen!

kan altijd een keuze maken maak ook regelmatig foto kaarten invulling met 'versierselen' mogelijkheid

Mooie kaarten

Gemakkelijk te maken

Veel keuze voor de gever en mooie verrassing voor de ontvanger

Super makkelijk om bestelling te plaatsen en leuke reacties van de ontvangers

Professioneel en en snel

Veel keuze en snel geleverd, Top

Top geregeld

Altijd mooie kaarten en op tijd bezorgd

Erg goed

Ik heb 2 verjaardagskaart opgestuurd via hall mark erg duidelijk hoe het gegaan

Zeker voor herhaling vatbaar!

Ruime keuze, makkelijk

Vol lof

Fijne website ruime keuze goede service.

Mooie kaarten!

Mooie kaarten en goede service

Mooi op tijd

Handige site mooi assortiment Keurig op tijd geleverd Goeie communicatie via mail over tijdstip levering en

Makkelijk en persoonlijk

Doordat je zelf je kaart mooi kan maken met afbeeldingen en zelf gekozen lettertype en kleur is het toch een persoonlijker kaart dan een kant en klaar gekochte kaart

Bestellingen worden altijd correct uitgevoerd en geleverd, goed prijs en leuke mogelijkheden qua plaatjes en cadeaus.

Jaarlijks bestel ik mijn kerstkaarten met een geschreven wens.

Goede selectie, ruime keuze

Gewoon goed

Gewoon goed

Mooie, verzorgde kaarten met snelle bezorging

Groot assortiment met de mogelijkheid op een snelle manier een persoonlijke toets toe te voegen.

Mooie kaarten en snelle service

Leuke kaarten, de site is erg makkelijk in gebruik. De kaarten worden op de gekozen datum geleverd, dit ondanks de drukke feestdagen.

Mooi en gemak

Geachte mevrouw, mijnheer, Wat ben ik blij dat ik u ontdekt heb om een ander digitaal te feliciteren. Prettige Kerstdagen en een Goed Oud en Nieuw 2021. Gé van Dongen

De site van Hallmark is goed te bereiken en een goed overzicht van de producten. Het bestelde is op een vlotte en nette manier afgehandeld. Ook de verzending is goed verlopen door Hallmark maar, Post NL heeft het een dag later bezorgd dan dat ik had aan gegeven. Niet de schuld dus van Hallmark maar POST NL.

GRANDIOOS

GOED GEREGELD

Makkelijk en snel

Even gauw een kerstkaart gemaakt, simpel en met grappige ‘stickers’ om het op te leuken. Het programma werkt simpel, maar op de smartphone is het wel priegelig om de stickers te draaien of de grootte daarvan aan te passen. Het resultaat mag er zijn.

de verjaardags kaarten op tijd gepost

de verjaardag kaarten op tijd gepost en een grote keuze in kerstkaarten

Rietbaan 48

2908LP Capelle a/d ijssel

Over Hallmark Cards Nederland

Bij Hallmark begrijpen we als geen ander hoe belangrijk waardevolle relaties zijn. Daarom toveren we samen met miljoenen mensen over de hele wereld elke dag een grote glimlach op vele gezichten. Wij willen mensen inspireren hun emoties te uiten en waardevolle relaties te versterken door middel van wenskaarten en cadeaus.